PVC laminaat in Utrecht

Ambachtelijke PVC vloeren en vloerverwarming van Knulst

Knulst Vloeren is een ambachtelijk familiebedrijf en bestaat sinds 1958. Wij hebben ruime ervaring in het leveren en leggen van PVC vloeren. Vanuit regio Utrecht weet men ons regelmatig te vinden voor sfeervolle PVC laminaat. Knulst Vloeren levert en legt zowel verlijmde PVC stroken als click PVC vloeren en PVC tegels (met of zonder voeg) in iedere gewenste vorm, kleur, stijl en prijsklasse. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Gratis inspiratie en magazine

Om de keuze makkelijk te maken hebben staat onze website boordevol inspiratie waarmee u eenvoudig uw nieuwe droomvloer kunt selecteren. Ook kunt u het gratis inspiratie magazine aanvragen vol met handige informatie en stijlvolle interieurfoto’s bij onze klanten thuis

Assortiment

Knulst PVC Vloeren levert meer dan 700 soorten PVC vloeren in verschillende kleuren, stijlen en prijsklassen. Er is voor iedere ruimte en persoon wel een geschikte PVC laminaatvloer. Hieronder kunt u klikken op de gewenste PVC soort of PVC merk om onze uitgebreide collectie te bekijken.

PVC soorten

PVC merken

PVC vloeren voor elke interieurstijl

U kent Knulst Vloeren van de PVC laminaat die wij leveren en (aan)leggen in regio Utrecht. Maar wist u dat Knulst een enorm breed assortiment trendy PVC vloeren heeft? Voor iedere interieurstijl is wel een geschikte PVC vloer te vinden. Of het nu gaat om warme landelijke PVC vloeren, moderne luxe design PVC vloeren, levensechte natuurstenen PVC vloeren, PVC leisteen tegels of realistische PVC tegel vloeren. De adviseurs van Knulst Vloeren geven u graag een gedegen advies dat aansluit op uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Bel gerust met 0341-252787 of plan uw bezoek aan onze showroom voor een vrijblijvend advies.

Reviews

De PVC vloeren van Knulst komt u echt overal in Nederland tegen. Wij zijn trots u te mogen vermelden dat onze klanten na jaren nog steeds goed te spreken zijn over ons vakmanschap en hoge kwaliteit afwerking. Bekijk hier bijvoorbeeld een referentievideo van een tevreden klant. Onze klanten geven ons tevens een hoge score op Qasa.nl. Lees onze reviews om uzelf te overtuigen van ons vakmanschap.

Een PVC vloer in iedere ruimte

Een PVC vloer is mogelijk in iedere ruimte mits voldaan wordt aan de juiste condities, voorbereiding en afwerking. Lees snel verder waar u op met letten in uw specifieke ruimte.

Meer weten over PVC laminaat

Als u meer wilt weten over het kopen van een PVC vloer of het zelf leggen daarvan is dat mogelijk. Klik op onderstaande onderwerpen voor een uitgebreide beschrijving.

Andere interessante pagina over PVC laminaat

Knulst
inspiratiemagazine

Gratis aanvragenGratis aanvragen

Bezoek
onze showroom

Gratis adviesGratis advies

Onze disciplines