PVC Vloeren per Ruimte

Lees hier welke PVC vloer geschikt is voor welke ruimte

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

PVC VLOER IN EEN KEUKEN

Heeft u er al over nagedacht welke vloerbedekking het meest geschikt is voor gebruik in uw keuken? Graag maken wij voor u de keuze gemakkelijker. Want een PVC keukenvloer voldoet aan alles wat een veeleisende klant wenst. U hebt uw ideale vloer eigenlijk al gevonden! 

Lees meer over PVC Keukenvloeren

PVC VLOER IN EEN WOONKAMER

Uw interieur, uw smaak, uw favoriete woonstijl, uw droominterieur. Ze vragen om een speciale vloer. Stoere planken, doorleefd parket, een elegante visgraatvloer, een verouderde kasteelvloer misschien. Een houten vloer of toch liever praktisch PVC met zijn vele voordelen? 

Lees meer over PVC Woonkamervloeren

PVC VLOER IN EEN BADKAMER

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw badkamer? Dan heeft u bij Knulst Vloeren een prima mogelijkheid gevonden. PVC vloeren zijn namelijk uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. PVC vloeren zijn waterbestendig en daarnaast verkrijgbaar in een groot aantal schitterende dessins. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloer met een realistisch tegelmotief en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van PVC

Lees meer over PVC Badkamervloeren

PVC VLOER IN EEN TOILET OF WC

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw toilet? Een PVC vloer is wellicht de ultieme keuze. Een PVC vloer als toiletvloer is namelijk zeer eenvoudig te reinigen, slijtvast, vochtbestendig en bij uitstek een hygiënische oplossing! Bekijk op onze inspiratie-pagina de meest stijlvolle en kwalitatief hoogstaande PVC vloeren, met zorg door Knulst voor u geselecteerd. Meer zien? Bezoek onze showroom of neem contact op om vrijblijvend met één van onze adviseurs te spreken. 

Lees meer over PVC Toiletvloeren

PVC VLOER IN EEN SLAAPKAMER

Bent u op zoek naar een sfeervolle maar praktische vloer voor in uw slaapkamer? Bij Knulst Vloeren is een vloer uitzoeken voor de slaapkamer niet moeilijk. Knulst Vloeren heeft ruim 700 soorten PVC in het assortiment. De adviseurs van Knulst Vloeren adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze helemaal passend bij uw persoonlijke wensen en stijl. Met ruim 60 jaar ervaring (sinds 1958) kunnen wij u alles vertellen wat u moet weten over vloeren. 

Lees meer over PVC Slaapkamervloeren

PVC VLOER OP EEN ZOLDER

Met een PVC zoldervloer krijgt ook uw zolder een stijlvolle uitstraling, terwijl zo’n vloer ook nog eens veel voordelen biedt. PVC- of Vinyl vloeren zijn brandwerend en geluiddempend, zodat u geen last heeft van hinderlijke loopgeluiden. Daarnaast zijn deze vloeren zeer sterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Ideaal voor uw zolderruimte dus. Op onze PVC vloeren geven we standaard 10 jaar garantie en de vloer kunt u ook door onze vaklui laten leggen! 

Lees meer over PVC Zoldervloeren

PVC VLOER VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Knulst Vloeren heeft reeds vele projecten afgerond met PVC vloeren speciaal geschikt voor intensief zakelijk gebruik. Het is van groot belang dat u zich laat adviseren door professionals alvorens een PVC vloer te selecteren. Niet iedere PVC vloer is bij voorbaat geschikt voor een project. 

Lees meer over PVC Vloeren voor Zakelijk Gebruik

620