Voordelen
van een PVC vloer

Waarom zou u voor een PVC vloer kiezen?

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

PVC vloeren zijn populair en dat is niet voor niets. De vloeren zijn erg geschikt om in woningen, winkel– en kantoorpanden of openbare ruimten te gebruiken. Ook in ziekenhuizenscholen en restaurants kom je PVC vloeren steeds vaker tegen. Deze vloeren zijn slijtvast, hygiënisch en onderhoudsarm. En natuurlijke materialen worden zeer realistisch nagebootst. Knulst Vloeren levert alleen topkwaliteit vloeren van bekende merken.

01. SLIJTVASTE TOPLAAG

Een PVC vloer heeft een zeer slijtvaste (PU) toplaag welke een snelle slijtage van uw nieuwe PVC vloer voorkomt. Uiteraard zijn alle vloeren (ook PVC vloeren) onderhevig aan slijtage door de jaren heen. Geen zorgen daarover! Bij PVC vloeren is een speciale behandeling mogelijk. Door het aanbrengen van een extra PU slijtlaag is uw vloer in een mum van tijd weer klaar om vele jaren mee te gaan. Meer weten over een slijtlaag? Neem contact op met één van onze adviseurs of bel met 0341-252787.

02. ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Een PVC vloer is zeer onderhoudsvriendelijk maar evenzo belangrijk: ook antibacterieel, hygiënisch en vuilafstotend. Onze adviseurs vertellen u graag alles over het onderhoud van een PVC vloer. Maar geen zorgen! Het vraagt weinig tijd en inspanning. Meer weten over PVC cleaners en onderhoudsmiddelen of uitleg over de do’s en dont’s? Neem contact op met één van onze adviseurs of plan een showroom-bezoek voor een vrijblijvend adviesgesprek.

03. EENVOUDIG ZELF TE LEGGEN

Bent u een handige doe-het-zelver? Dan is het waarschijnlijk een eenvoudige klus om een click PVC vloer zelf te leggen. Liever een nieuwe geëgaliseerde vloer met PVC stroken? Knulst Vloeren heeft een professionele legservice met vakmensen die dagelijks de mooiste vloeren leggen. Twijfels of vragen? Laat u adviseren door één van onze adviseurs in onze showroom!

04. NIET VAN ÉCHT TE ONDERSCHEIDEN

PVC vloeren zijn tegenwoordig niet of nauwelijks meer van natuurlijke materialen te onderscheiden. De vloeren hebben een levensechte hout- of tegellook. Mét de voordelen van PVC! Door zogenaamde ‘register embossing’ zijn de nerven en noesten in het hout zelfs voelbaar. Benieuwd naar deze levensechte vloeren? Laat u dan inspireren door de mooiste interieurfoto’s met PVC vloeren of vraag het gratis inspiratie magazine aan.

05. GOEDE COMBI MET VLOERVERWARMING

Een PVC vloer (zowel click PVC als PVC stroken) zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Knulst Vloeren biedt de mogelijkheid om zowel uw vloerverwarming als PVC vloer te leveren en te monteren/leggen. Vraag onze adviseurs naar de werkwijze en de mogelijkheden en plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom!

06. EXTREEM GROOT ASSORTIMENT!

Knulst Vloeren heeft een extreem groot assortiment van meer dan 700 soorten PVC vloeren in de showroom aanwezig. Alle bekende merken PVC vloeren zijn vertegenwoordigd en alle denkbare soorten zoals PVC strokenClick PVCOrganic PVCKurk Vloeren (goede PVC vervanger!) en nog vele anderen zijn vertegenwoordigd. Benieuwd welke vloer het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen? Vraag het onze adviseurs en bel met 0341-252787.

07. IDEAAL MET HUISDIEREN

Wist u dat PVC vloeren antibacterieel en vuilafstotend zijn, een daarmee de ideale hygienische vloer voor huisdieren is? Lees alles over een PVC vloer met huisdieren of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

08. GOEDE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING

PVC vloeren hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het assortiment van Knulst Vloeren is met zorg geselecteerd op de juiste prijs-kwaliteit zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer. Naast prima kwaliteit PVC vloeren geeft Knulst Vloeren standaard 10 jaar garantie! Benieuwd naar onze werkwijze? Onze adviseurs vertellen u er graag alles over.

09. PVC IS GELUIDSREDUCEREND

Wist u dat PVC, hoe dun ook, een geluidsreducerende werking heeft? Dat betekend: geen storende loopgeluiden meer zoals bijvoorbeeld bij laminaat. Een PVC vloer is daarom dé ideale vloer als toepassing in een appartement waar een 10dB normering geldt. Het is belangrijk dat u onze adviseur op de hoogte brengt van deze normering zodat wij u tevens de juiste ondervloer kunnen adviseren. Benieuwd naar de mogelijkheden bij een 10dB normering? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

667