Ambiant

Vloeren voor elke woonstijl

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

VLOEREN VOOR ELKE WOONSTIJL

Ambiant levert met tapijt, vinyl, PVC-stroken, laminaat, parket, karpetten en randafwerking en een compleet en op alle woonstijlen en woonwensen afgestemde collectie vloeren en vloersystemen. De collecties zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant dankzij een herkenbaar eigentijds concept. Ambiant betekent een vloer voor elke woonstijl waarbij de klant kan kiezen op basis van ‘value for money’. En waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, eerlijkheid uitmonden in een ‘beste koop’ voor de klant.

AMBIANT PVC STROKEN

De Ambiant PVC stroken collectie speelt volledig in op vloerentrend van nu. Deze productgroep ontwikkelt zich snel en innovatie op innovatie stapelt zich op. In hetzelfde tempo blijven wij onze Ambiant PVC stroken collectie vernieuwen. De PVC-stroken van Cotap zijn niet voor niets een gewilde keuze van consumenten, architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. PVC-stroken zijn beschikbaar in dryback en/of click verbinding. Bij dryback worden de stroken verlijmd op de ondergrond. Bij click vergrendelen de stroken zich middels een click verbinding aan elkaar waardoor één geheel ontstaat. Een clickvloer wordt dus niet verlijmd aan de ondergrond (‘loose lay’). Daarom is er onder andere een ondervloer nodig.

HET ASSORTIMENT

Ambiant heeft een ruim assortiment met tal van verschillende dessins. Van houtlook tot betontegel en van recht gelegd tot visgraag. Kortom: PVC vloeren voor elke woonstijl!

CONCRETE

In de Concrete collectie zitten allerlei chique tegelvarianten. Denk aan de Light Grey, Off Grey, Blue Grey, Mid Grey, Antraciet of Black. Stuk voor stuk chique betonlook PVC tegels voor een modern industrieel interieur.

ESSENZO

De Essenzo collectie doet denken aan stijlvolle eiken planken en heeft een mooi aantal houtlook PVC prints. Onder andere de Light Oak, Dark Oak, Smokey en de Light Grey.

EXCELLENT

De Excellent-serie bestaat uit vier levendige houtpatronen: Smokey, Naturel, Light Grey en Dark Grey.

OPTIMA

De Optima-serie bestaat uit vier warme houtpatronen; Light Grey, Dark Grey, Smokey en Warm Brown.

SPIGATO

De Spigato serie kenmerkt zich door een chique visraatpatroon. In diverse kleuren verkrijgbaar: Warm Brown, Light Brown, Natural, Beige, Light, Grey, Grey, Dark Grey, Smokey, Light Oak en Dark Oak.

ROBUSTO

De naam zegt het al: een mooie geleefde (robuuste) grove plank. De Robusta is verkrijgbaar in de volgende soorten: Smokey, Naturel, Smokey, Light Grey, Grey Oak en de Natural Oak.

SUPREMO

De Supremo-serie bestaat uit zes zachte tinten met een realistisch houtpatroon: Light Grey, Dark Grey, Smokey, Warm Brown, Natural en Grey.

SUPERIOR

Met de Superior-serie haalt u een levensechte PVC vloer in huis, verkrijgbaar in vier warme kleuren: Smoky, Light Pine, Warm en Light Grey.

SARENZA / SARENZA CLICK

De Sarenza-serie bestaat uit 4 in kleur variërende houttinten, verkrijgbaar in zowel dryback als click: Light Oak, Natural Oak, Antique Oak en Light Grey.

PIEDRA / PIEDRA CLICK

De Piedra en de Piedra Click (een click PVC) is een schitterende betonlook tegel en verkrijgbaar in twee soorten: de Light Grey en de Dark Grey.

FAMOSA / FAMOZA CLICK

De Famosa-serie bestaat uit vier warme houttinten, verkrijgbaar in zowel dryback als click: De Smoky, Natural Oak, Light Grey en Light Oak.

AVANTO  / AVANTO MET KURK

De Avanto  is een stijlvolle serie met een zes-tal rustig ogende warme houttinten: Warm Bron, Smokey, Natural, Beige. Light Grey en Dark Grey. Voor de liefhebber is deze serie ook verkrijgbaar in een click-variant met kurk aan de onderzijde voor extreem veel comfort!

Bekijk bovenstaande soorten en meer op onze inspiratie-pagina om een indruk te krijgen van alle mooie mogelijkheden met PVC!

624