Visgraat PVC Vloeren

Tijdloos én Trendy

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

VISGRAAT EN HONGAARSE PUNT PVC VLOER

PVC Vloeren in visgraat- of hongaarse punt patroon zijn momenteel een grote trend in de interieurbranche. Anderzijds is het visgraatpatroon al enorm oud; in Frankrijk staan paleizen en kastelen uit de 15e eeuw voorzien van evenoude houten visgraatvloeren. Kortom een visgraatvloer is van iedere tijd en past daarnaast in iedere interieurstijl. Van een industriële, strakke look met een groot visgraatpatroon tot een klassiek interieur met een verfijnde visgraatvloer voorzien van band en bies. En dat, met de voordelen van PVC!

PVC SOORTEN EN MERKEN

Knulst Vloeren heeft een grote verscheidenheid aan PVC soorten in de showroom voor u gepresenteerd. Tevens hebben wij alle gerenommeerde PVC merken in huis. Iedere PVC soort en merk heeft een eigen unieke eigenschap en uitstraling. Laat u daarom adviseren door één van onze vloeren-adviseurs en maak een afspraak in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

INSPIRATIE EN SHOWROOM

Benieuwd naar alle Visgraat PVC Vloeren? Laat u dan hier inspireren door sfeervolle interieurfoto’s met PVC visgraat vloeren. Rustig op de bank of in de tuin oriënteren? Dat kan! Vraag ons gratis inspiratie magazine aan; boordevol inspiratie en sfeervolle interieurs bij onze klanten thuis. In onze showroom kunt u de vloeren in het echt komen bewonderen. We hebben een aantal sfeervolle visgraatvloeren fysiek in onze showroom gelegd. U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een showroom-afspraak of bel 0341-252787 om uw toekomstige droomvloer te komen bewonderen onder het genot van een vers bakje koffie. Welkom!

686