PVC Cleaners

Voor een schone en hygiënische vloer

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

DAGELIJKSE REINIGING

Voor ‘dagelijkse’ reiniging en onderhoud gebruikt u de PVC Cleaner OH59. Normale dagelijkse reiniging van een PVC vloer kan eenvoudig door de vloer te stofzuigen (in borstelstand of eventueel voorzien van een speciale harde vloeren borstel) of met een stofwisser voorzien van stofwisdoekjes. Verder kan een PVC vloer tussendoor worden gereinigd met Lecol PVC Cleaner OH59, een reinigingsmiddel dat vuil en vet op eenvoudige wijze oplost. Lecol PVC Cleaner OH59 is een mild, huid- en materiaalvriendelijk, geconcentreerd reinigingsmiddel voor de wekelijkse schoonmaak van PVC- en vinyl vloeren. Het product is pH-neutraal, waardoor een goede hechting voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag is verzekerd en er geen verkleuring op kan treden.

Download hier het productblad van Lecol PVC Cleaner OH59

POLISH

De PVC Polish OH51 is een polyurethaan polish voor het onderhoud van PVC vloeren. Door een laag polish aan te brengen op de vloer blijft de PVC vloer in optimale conditie en is een goede bescherming gewaarborgd. Lecol PVC Polish OH51 voorziet de vloer namelijk van een zeer kras-, loop- en slijtvaste beschermlaag. Door deze sterke toplaag kan slijtage van het oppervlak worden beperkt. Het geeft een mat eindresultaat.

Download hier het productblad van Lecol PVC Polish OH51
Meer info nodig over het polishen van uw PVC vloer? Neem vrijblijvend contact op met 0341-252787 en vraag naar één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

INTENSIEF REINIGEN

De PVC Remover OH55 is een geconcentreerde ontvetter voor het intensief reinigen van uw PVC-vloer. Is de vloer flink vervuild, bijvoorbeeld door een feestje of achterstallig onderhoud, dan kunt u de vloer het beste intensief reinigen met deze watergebaseerde geconcentreerde ontvetter. Dit is tevens de voorbehandeling voor het aanbrengen van een nieuwe polishlaag.

Download hier het productblad van Lecol PVC Remover OH55
Meer info nodig over het intensief reinigen van uw PVC vloer? Neem vrijblijvend contact op met 0341-252787 en vraag naar één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

673