Moduleo LayRed

De vloer met de rode achterkant

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

WELKOM IN DE WERELD VAN LAYRED

LayRed® is de rigide pvc-vloer van Moduleo®, ontwikkeld om zijn mannetje te staan in de meest extreme omstandigheden. De meerlagige vloer met geïntegreerde ondervloer is sterker dan ooit en toch aangenaam zacht en stil. LayRed® kan elke uitdaging aan en verrast met een opvallend rood accent.

DE UITDAGING

Bij Moduleo hebben we jou voor ogen als we innoveren. We zijn ervan overtuigd dat een vloer maar een slimme oplossing is als hij aansluit bij je levensstijl en tegemoetkomt aan de eisen die in de woningen van vandaag worden gesteld.

WAT IS LAYRED?

LayRed® is een meerlaags pvc vloer die stijlvol design koppelt aan ongeëvenaard comfort en weergaloze sterkte. Deze pvc vloer is ontwikkeld voor extreme situaties. Het is zo sterk als hardhout of tegels en toch past het zich moeiteloos aan alle omstandigheden en uitdagende omgevingen aan. LayRed® blijft altijd en overal stabiel.

MET GEÏNTEGREERDE ONDERVLOER

LayRed® engineered vinyl floors hebben een geïntegreerde ondervloer. Die zorgt voor een vlotte plaatsing, sterkere geluiddemping en betere uitvlakking van oneffenheden in het bestaande vloeroppervlak. Oneffen ondervloeren kunnen een hele uitdaging vormen. Maar daar weet LayRed® wel raad mee. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde ondervloer is LayRed® in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Die eigenschap maakt van LayRed® de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject.

STERK EN STABIEL

Grote ramen laten je volop genieten van natuurlijk licht. Een keerzijde zijn de temperatuurschommelingen in huis, maar daar heeft LayRed® geen problemen mee. De vloer blijft in alle temperatuuromstandigheden dimensioneel stabiel. Warmte en koude hebben geen vat op de vorm van de vloer.

ZACHT EN STIL

Je staat op de sterke eigenschappen van rigide pvc vloeren maar je bent niet bereid om in te leveren op comfort? Hoeft ook niet. Een LayRed®-vloer voelt zacht en warm onder de voeten. De veerkrachtige laag en geïntegreerde ondervloer garanderen perfect akoestisch comfort: geen gekraak of vervelende klikgeluiden als je over de vloer loopt. Daarnaast vermindert LayRed® ook het transmissiegeluid. Wat comfort betreft, geeft LayRed® al zijn concurrenten het nakijken.

KRAS- EN VLEKBESTENDIG

Ben je op zoek naar een vloer die opgewassen is tegen de risico’s van het leven van elke dag? LayRed® is kras- en vlekbestendig, dankzij de beschermende TwinGuard-toplaag die in alle opzichten ‘top’ is en de vloer beschermt tegen krassen en indringend vuil. Zo behoudt de vloer zijn onberispelijke uitzicht.

WATERBESTENDIG

Een groot voordeel van PVC vloeren is dat ze bestand zijn tegen water. Je hoeft je niet druk te maken om wat gespat en gemors. Bovendien is de vloer stukken makkelijker te onderhouden. Zorgeloosheid is wat LayRed® zo typeert: een vloer voor elke ruimte in huis, van woonkamer tot keuken, van slaapkamer tot badkamer.

PRACHTIGE DESSINS

LayRed® voelt niet alleen heel natuurlijk aan, de vloer ziet er ook zo uit. De LayRed®-collectie bestaat uit 31 knappe dessins, van eikenhout tot natuursteen. Waar die inspiratie vandaan komt is wel duidelijk. En niets is aan het toeval overgelaten: de haarscherpe details, beperkte herhalingen en reliëftextuur geven de vloeren hun authentieke, natuurlijke look.

MET EEN ROOD ACCENT

LayRed® is zo uniek. Dat heeft alles te maken met zijn innovatieve eigenschappen. Maar dat is niet het enige… De geïntegreerde ondervloer van de pvc-planken en -tegels kreeg de typische rode kleur van het merk. Aan dat accent herken je LayRed®– de vloer met de rode achterkant.

DE COLLECTIE

Ontdek LayRed® in al zijn glorie en je raakt onvermijdelijk onder de indruk van zijn onweerstaanbare schoonheid. Meer dan dertig verschillende kleuren binnen zeven designs, geïnspireerd door de natuur en geschikt voor elke ruimte in huis. Even kijken? Hierbij een overzicht van de productnamen: Brio Oak, Blackjack Oak, Classic Oak, Midland Oak, Country Oak, Cantera, Jetstone, Venetian Stone, Desert Stone, Hoover Stone, Jersey Stone, Sherman Oak en Verdon Oak. Op onze inspiratie-pagina staan verschillende sfeerbeelden van onze LayRed® vloeren.

SHOWROOM

Benieuwd hoe de LayRed® er in het echt uitzien? In de showroom van Knulst hebben we diverse soorten overzichtelijk voor u gepresenteerd.  Van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek!

635