Therdex

Geeft elke ruimte het juiste karakter

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

HET GEHEIM VAN THERDEX

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Dat, is het geheim van de Therdex vloeren.

HISTORIE

Therdex kijkt inmiddels terug op 10 jaar product- en conceptontwikkeling. Met gepaste trots, maar vooral een drive voor constante productontwikkeling.  Het resultaat? Een brede kwalitatieve collectie die voor iedere smaak en stijl wat te bieden heeft.

DESIGN

De vloer is beeldbepalend voor de ruimte. Voor Therdex de plicht om dusdanig op kleur- en structuurniveau te ontwikkelen zodat aan elke ruimte het juiste karakter gegeven wordt. De term registered embossed komt vaak voor bij Therdex. Dit staat voor de zeer verfijnde techniek om ervoor te zorgen dat de houtstructuur tastbaar aanwezig is. Vraag onze adviseurs naar de stalen en voel en beleef hoe natuurgetrouw een Therdex PVC vloer is.

HET ASSORTIMENT

Therdex beschikt over een uitgebreid assortiment PVC vloeren van goede kwaliteit met een grote keuze uit hout, steen en geweven dessins.

THERDEX BASIC

2.2-series | Deze rustieke eikenhouten vloer is ontleend aan de XstraLong series met de specificaties van de Therdex Basic. Kleur en design zijn in perfecte balans en daarmee de basis voor elk interieur.
4.2-series | Rustig eiken design met ‘gezonde noesten’. Warme kleuren in combinatie met het rustieke dessin geven de vloer een warme uitstraling in ‘basic’ uitvoering.

THERDEX CLICK

De 3 items van de Click Serie hebben alle eigenschappen van de Therdex Exclusive. Nu een dikkere plank voorzien van een hoogwaardig kliksysteem.

THERDEX ORIGINALS

Het is duidelijk zichtbaar dat de Original is ontwikkeld vanuit de parketwereld. Een natuurlijke uitstraling in drie dessins, vertaald naar 12 items. Originele planklengtes van 150 cm.

THERDEX HERRINGBONE

Het ideale plankformaat om de perfecte visgraatvloer te leggen. Omdat 4x breedte precies 1x lengte is kan deze vloer ook in allerlei structuren verlegd worden: oneindige mogelijkheden. Prachtig te combineren met de Herringbone XL die als band om de vloer heen gelegd kan worden. De Herringbone Series is uitgebreid met de Tapis vloeren. Het plankformaat 10×40 cm. is ideaal om een ambachtelijke tapis-vloer te creeëren. Goed om te weten: de 4 beschikbare kleuren zijn ook verkrijgbaar in XL variant. Perfect om te werken met band en bies.

THERDEX LOOSE LAY

Therdex introduceert de nieuwe Loose Lay. Zoals de naam al zegt (los leg) hoeft deze vloer niet verlijmd te worden. Ideaal voor het verleggen van grote oppervlaktes in een relatief kleine tijd. De 5 mm. dikke planken hoeven alleen maar in een laagje antislip gelegd te worden.

THERDEX TEGELS

Amato-series | De Therdex Amato-series is gebaseerd op een natuurlijke leisteen, met een bijzonder kleurverloop. Nauwelijks van echt te onderscheiden, met de voordelen van PVC.  Beide kleuren zijn te verkrijgen in 45 x 90 cm. en 90 x 90 cm. Zo zijn ze ook nog eens ideaal te combineren.
Rustique-series | De Rustique-series zijn geïnspireerd op egale betonvloeren. Het is net of er een gegoten betonnen vloer ligt. Maar met de voordelen van PVC. De tegels zijn te verkrijgen in 45 x 90 cm. en 90 x 90 cm. Daardoor zijn de tegels ook nog eens ideaal te combineren.
Stone-series | De nieuwe betonlooktegel. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. Deze gehele collectie is ook verkrijgbaar in 50 x 50 cm., zodat beide formaten ook nog eens perfect te combineren zijn.

THERDEX XSTRALONG

Planken van 183 cm. geven deze vloer een extra dimensie. Het design zorgt dat de vloer een rustige basis blijft in het interieur.

THERDEX EXCLUSIVE

4-series | Rustig eiken met ‘gezonde noesten’. Warme kleuren in combinatie met het rustieke dessin geven de vloer een warme uitstraling.
5.2-series | Robuuste uitstraling van het eikenhout, gecombineerd met karakteristieke belijning en grove noesten geven de vloer een speciaal natuurlijk effect.
6-series | De robuuste uitstraling met allerlei onregelmatigheden maakt deze serie authentiek. Je ruikt nog net geen hout.
7-series | Geschilderd eiken in vijf kleuren. Het spreekt tot de verbeelding.
9-series | Stoer dessin in acht populaire kleuren voorzien van een diepe registered embossing, waardoor deze plank een extra diepe natuurlijke dimensie krijgt.
10-series | De 10-series is een rustiek eiken design met kleien, gevulde noesten. De ingrediënten voor een natuurlijke en tegelijk een robuuste vloer.

THERDEX WOVEN VINYL

De Therdex Woven Series is een veelzijdige vloer. Voor een breed scala aan toepassingen geschikt, minimalistisch qua uitstraling en duurzaam qua levensduur.

THERDEX REGULAR

1-series | Rustieke eiken vloer met een vlak reliëf. De vier vergrijsde tinten maken van elke vloer een rustige basis.
3-series | Een geleefde eiken plank, als het ware met een beits op de juiste kleur gebracht, waardoor de kenmerkende nuanceringen in kleur ontstaan.
8-series | De lariks is harshoudend. Daardoor ontstaan er allerlei kleurvariaties en grove belijningen in het hout.

Op zoek naar inspiratie? Kijk dan op onze inspiratie-pagina en laat u verrassen door de meest stijlvolle PVC vloeren.

643