COREtec

De nieuwe revolutie in harde vloerbedekking!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

NIEUWE REVOLUTIE IN PVC VLOEREN

COREtec is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking! Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. COREtec is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233. COREtec vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec vloer gemakkelijk geplaatst worden.

ZOEKTOCHT NAAR EEN BETERE VLOER

In onze kern zijn we altijd vernieuwers geweest. Zelfs toen ons ‘hoofdkwartier’ de logeerkamer van onze oprichter was. Ongeacht hoe moeilijk ons pad leek, we wilden nooit iemand’s voetstappen volgen. In plaats daarvan volgden we onze passie om een betere vloer te vinden. Het altijd plaatsen van onze overtuigingen voorafgaand aan conventionele wijsheid heeft ons er uiteindelijk toe gebracht om de originele 100% waterdichte, stijve kern en COREtec-constructie te ontwikkelen en te patenteren die echte stijl biedt terwijl ze bijna alles wat het leven in petto heeft, aan kan.

ONZE MISSIE

Wij zijn originators, innovators en algehele herrieschoppers. We zagen een kans om een betere vloer te creëren, en doken in gedachten, lichaam en ziel. We joegen een droom na en creëerden onderweg een hele nieuwe categorie. Wij zijn stijlenthousiasten, gelovigen in technologie en zoekers naar eenvoud. We zijn gepassioneerd door mensen vloeroplossingen te bieden die tegemoet komen aan hun ontwerpdromen en die het echte leven aankunnen. Wij zijn? Geobsedeerd met het creëren van een ervaring zo mooi als onze vloeren. We zijn authentiek tot in de kern.

Wij zijn COREtec

HET ASSORTIMENT

COREtec heeft een veelzijdig assortiment met veel verrassende en extreem realistische prints. Bekijk deze mooie vloeren op onze inspiratie-pagina of neem contact op met één van onze vloeren-adviseurs voor uitgebreide informatie.

HD

De HD serie is een stijlvolle serie met robuuste geleefde houtpatronen. Soorten: Banff Oak, Yoho Oak, Royal Gorge Oak, Jasper Oak, Great Northen Oak, Waterton Lakes Oak, Wind River Oak, Sparwood Oak.

HD+

De HD+ serie is een stijlvolle serie met robuuste geleefde houtpatronen. Als extra is de HD+ serie voorzien van een V-groef aan de lange zijden van de planken. Soorten: Dusk Contempo Oak, Greystone Contempo Oak, Klondike Contempo Oak, Mont Blanc Driftwood, Shadow Lake Driftwood, Vineyard Barrel Driftwood, Timberland Rustic Pine, Sherwood Rustic Pine.

XL

De XL-serie kenmerkt zich door de extra lange planken met levensechte houtpatronen! Soorten: Harbor Oak, Gotham Oak, Venice Oak, Alexandria Oak, Muir Oak, Walden Ash, Wittler Oak, Mt. Pleasant Pine, Highlands Oak.

XL+

De XL-serie kenmerkt zich door de extra lange planken met levensechte houtpatronen! De XL+ serie heeft als extra een stijlvolle V-groef aan de lange zijden van de planken. Soorten: Dobra Oak, Tasman Oak, Warwick Oak, Ellis Oak, Unity Oak, Sava Oak, Kolla Oak.

WOOD

De naam van de Wood-serie zegt het al. Planken met houtpatroon in alle soorten en maten. Van fijnbezaagd tot rustig met weinig noesten, en van grove onbehandelde look tot grote kleurendiversiteit in het hout. Soorten: Dakota Walnut, Rocky Mountain Oak, Corvallis Pine, Olympic Pine, Nantucket Oak, Sakinaw Oak, Alabaster Oak, Ivory Coast Oak, Blackstone Oak.

WOOD+

De naam van de Wood-serie zegt het al. Planken met houtpatroon in alle soorten en maten. Van fijnbezaagd tot rustig met weinig noesten, en van grove onbehandelde look tot grote kleurendiversiteit in het hout. De Wood+ serie heeft als extra een V-groef aan de lange zijden van de planken. Soorten: Rustled Oak, Enchanted Oak, Fallen Oak,

STONE

De Stone-serie bevat vele mooie steenlook tegelpatronen. Van betonlook, tot marmereffect, leisteen en andere natuursteen varianten. Soorten: Petrified Forest, Weathered Concrete, Ankara Travertine.

STONE+

De Stone-serie bevat vele mooie steenlook patronen. Van betonlook, tot marmereffect, leisteen en andere natuursteen varianten. Als extra is de Stone+ serie rondom voorzien van een stijlvolle V-groef. Soorten: Lyra, Carina, Ara, Aguila, Columba, Indus, Hydra, Vela, Mensa.

MEGASTONE

De Megastone serie wordt gekenmerkt door vele chique steensoorten uit allerlei gebergten in een extra groot formaat tegel. Alle Megastone varianten zijn rondom voorzien van een stijlvolle V-groef waardoor uw tegelvloer niet van echt te onderscheiden is. Soorten: Everest, Dolomite, Thabor, Ventoux, Matterhorn, Canyon, Jura, Sierra, Savoie, Vesuvius.

THE NATURALS

In de Naturals-serie bevind zich een keur aan rustige en zachtgekleurde houtprints die helemaal thuis passen in een hedendaags modern interieur. Soorten: Timber, Acorn, Haze, Bark, Spelt, Leaf, Swamp, Harvest, Sand, Grain, Lumber, Desert, Forest, Meadow.

627