10dB PVC Vloeren

Geluidsreducerende vloeren voor appartementen

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

10DB GELUIDSREDUCERENDE PVC VLOEREN

Er bestaat veel en vaak onduidelijkheid over de geschiktheid van PVC vloeren in appartementen waar een 10dB geluidsnormering geldt. PVC of vinyl vloeren zijn uitermate geschikt om toegepast te worden in appartementen, mits de juiste ondervloer gebruikt wordt. Knulst Vloeren heeft voor iedere PVC vloer een passende oplossing die een geluidsreductie van 10dB garandeert. De geluidsreducerende ondervloeren van Knulst zijn stuk voor stuk getest in combinatie met de verschillende soorten PVC vloeren. Bij iedere PVC vloer met een 10dB geluidsnormering ontvangt u een officieel certificaat welke u desgewenst aan uw VvE (Vereniging van Eigenaren) kunt overhandigen.

De juiste ondervloer in combinatie met de juiste PVC vloer zorgt ervoor dat er een geluidsreductie van 10dB of zelfs meer wordt gehaald. Dit is de toegestane norm voor appartementen en daarom kunnen onderburen vervolgens nooit gegronde klachten hebben over uw PVC vloer die te veel geluidsoverlast zou veroorzaken.

Zie ook onze pagina over ondervloeren voor meer interessante informatie.

10DB GELUIDSREDUCERENDE ONDERVLOEREN

Een veel toegepaste geluidsreducerende ondervloer is Jumpax van het bedrijf Unifloor (dé specialist in ontwikkeling en productie van geluidreducerende en egaliserende ondervloeren). Jumpax is een egaliserende en contactgeluidreducerende ondervloer speciaal bestemd voor PVC, linoleum, vinyl en kurk, maar ook geschikt voor een grote variëteit andere vloerbedekkingen. Dit systeem kent een samengestelde onder- en een bovenplaat, en is de beste ondervloer op het gebied van geluidsreducerende en egaliserende kwaliteiten.

Het gebruik van Jumpax betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat men nu in staat is om iedere oude ondervloer in zeer korte tijd te veranderen in een absoluut vlakke vloer, waarop PVC, linoleum, vinyl en kurk direct verlijmd kunnen worden. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is hiermee uitgesloten. Ook houten vloeren zijn dankzij de komst van deze unieke ondervloer geschikt om pvc of vinyl direct op te verlijmen.

DE VOORDELEN VAN JUMPAX OP EEN RIJ

01. Perfecte geluidsreducerende werking tot soms zelfs meer dan 10dB.
02. Tevens egaliserende werking.
03. Ook direct toepasbaar op bestaande houten ondervloeren.
04. Geluidsreductie 21 dB ÆLw/10 dB ÆLlin in combinatie met PVC, conform NEN-BS-EN-ISO 140-8 / 717-2 (NPR5079) (BRL 2003).
05. Thermisch isolerend.
06. Tijd (en geld) besparend.
07. Extra Technische gegevens op aanvraag verkrijgbaar.
08. Een officieel garantie-certificaat bij aankoop.

661