PVC Vloer en Huisdieren

Aanrader of onpraktisch?

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

VLOEREN VOOR HUISDIEREN

Heeft u huisdieren en hecht u veel waarde aan een schone, hygiënische leefomgeving? PVC vloeren zijn perfecte vloeren voor huisdieren. Een PVC vloer is namelijk antibacterieel en vuilafstotend. Geen enkele andere soort vloer is zo vlak afgewerkt als deze vloeren. Daardoor krijgen bacteriën en vuil geen kans om zich te hechten of te nestelen. Daarnaast worden de PVC stroken of tegels naadloos gelegd, zodat er geen openingen of kieren zijn waartussen vuil van huisdieren zich kan ophopen. Onze vloeren zijn altijd van topkwaliteit en we leveren bekende merken.

REINIGING VAN DE ‘HUISDIERVLOER’

PVC vloeren zijn van zichzelf onderhoudsarm. De toplaag stoot vuil af, terwijl veel andere vloeren juist vuil aantrekken. Daardoor is de vloer erg geschikt voor mensen met huisdieren en zelfs voor allergiepatiënten. Reiniging van de ‘huisdiervloer’ is geen lastige klus en kost weinig tijd. De PVC-vloer kunt u schoonhouden door te stofzuigen of door het licht te bevochtigen met een doek. Of door het gewoon te dweilen.

SCHOONMAAKMIDDELEN

De vloer is van zichzelf vuilafstotend en vlak, waardoor bacteriën en vuil geen kans krijgen zich te hechten. Om de vloer in optimale conditie te houden raden we u wel aan om een PVC reinigingsmiddel te gebruiken dat vet en vuil oplost. De toplaag van de PVC vloer kunt u eventueel eens in de zoveel tijd insmeren met ‘polish’. Dit voorziet de vloer van een beschermlaagje.

Meer informatie nodig? Neem contact op met onze adviseurs of breng een bezoek aan onze showroom voor een persoonlijk adviesgesprek.

665