Ondervloeren

Voor een optimale levensduur van uw PVC vloer

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

DE JUISTE ONDERVLOER VOOR UW PVC VLOER

Het leggen van een ondervloer onder uw PVC vloer is geen vereiste maar in bepaalde gevallen wel wenselijk. Over het algemeen hebben PVC vloeren een prettiger loopgeluid dan bijvoorbeeld een standaard laminaat vloer. De volgende redenen maken het echter wenselijk toch een goede ondervloer te gebruiken:

  • De ondervloer is niet egaal
  • Extra geluiddemping vereist (10 dB geluidsnormering)
  • Verbeterde warmtegeleiding
  • Verbeterde druksterkte verdeling

LEVENSDUUR PVC VLOER OPTIMALISEREN MET EEN ONDERVLOER

Alhoewel het gebruik van een ondervloer geen vereiste is voor een PVC vloer kan de juiste ondervloer er wel voor zorgen dat de vloer nog langer meegaat. De ondervloer kan ervoor zorgen dat lichte oneffenheden in de vloer worden weggefilterd. Tevens kan een ondervloer ervoor zorgen dat uw vloer fluisterstil wordt. In combinatie met vloerverwarming (of koeling) zorgt de ondervloer ervoor dat deze warmte beter wordt verdeeld over de gehele vloer.

WELKE ONDERVLOER BIJ WELKE PVC VLOER?

Bij Knulst Vloeren bent u aan het juiste adres voor een totaalpakket. Vraagt u zich af welke ondervloer het beste bij de vloer van uw keuze past? Neem dan direct contact met ons op! Onze adviseurs geven u graag een advies op maat. Knulst Vloeren heeft een nauwe samenwerking met fabrikant Unifloor. Unifloor is gespecialiseerd in productie van kwalitatieve ondervloeren en is onder andere bekend van het veel toegepaste merk Jumpax®. Naast de ondervloer leveren wij ook bijbehorende plinten en eventuele PVC cleaners om uw droomvloer in topconditie te houden.

INSPIRATIE EN SHOWROOM

De basis is gelegd. Tijd om u te laten inspireren door de vele mooie PVC vloeren die wij voor u geselecteerd hebben. Tip: vraag tevens een gratis Inspiratie Magazine aan. Uitgekeken? Bezoek dan onze showroom en laat u adviseren door één van onze adviseurs onder het genot van een vers bakje koffie. Welkom!

674