PVC Soorten - Click

Efficiënt én demontabel!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

IDEAAL VOOR DE DOE-HET-ZELVER

Click PVC vloeren zijn niet alleen prachtig, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte PVC vloer die u eenvoudig zelf kunt leggen dan hoeft u niet verder te zoeken. Door het kliksysteem is het leggen van Click PVC vergelijkbaar met het leggen van een laminaat vloer. Click PVC is dus met name geschikt voor de doe-het-zelver: snel en eenvoudig te leggen en toch van hoogwaardige kwaliteit. Tip: Laat u ook adviseren over de ondervloer; in sommige gevallen is een extra ondervloer onder Click PVC vereist.

IDEAAL BIJ 10DB NORMERING

Wist u dat een Click PVC ook ideaal is wanneer u verplicht bent aan een 10dB normering in bijv. uw appartement te voldoen? Onder een Click PVC kan namelijk eenvoudig een geluiddempende ondervloer worden aangebracht (voorzien van de benodigde certificering).

INSPIRATIE EN INFORMATIE

Wist u dat een Click PVC vloer ook demontabel is? Dus dat u deze kunt meenemen wanneer u gaat verhuizen. Lees hier meer over de voordelen van PVC of bekijk schitterende inspiratie foto’s. Uitgekeken en wilt u meer informatie over PVC vloeren met een klikverbinding? Neem dan contact op met onze adviseurs of kom eens vrijblijvend langs in onze showroom.

CLICK PVC VLOER VOORDELEN

Click PVC heeft zelfs voordelen ten opzichte van normaal laminaat. Zo heeft u met Click PVC geen last van nadelige eigenschappen, zoals bijvoorbeeld het zogenaamde ‘klos’ geluid. Hieronder de voordelen op een rij:

 Ideaal voor de doe-het-zelver dankzij het kliksysteem
 Click PVC is vocht en waterbestendig
 10 jaar garantie voor thuisgebruik / 5 jaar voor projectgebruik
 PVC vloeren met kliksysteem zijn geschikt voor vloerverwarming
 Click PVC is zeer onderhoudsvriendelijk
 Budgetvriendelijk: zeer goede prijs / kwaliteit verhouding

VEELGESTELDE VRAGEN OVER CLICK PVC

Zijn PVC vloeren met een kliksysteem gemakkelijk te installeren?
Ja, click PVC is dankzij de uniclic verbinding gemakkelijk zelf te leggen en daarom ideaal voor de doe-het-zelver.

Is specifiek gereedschap vereist voor installatie?
Als u van plan bent om uw vloer met klikverbinding zelf te leggen heeft u buiten een scherp Stanley mes geen speciaal gereedschap nodig.

Welke eisen worden er gesteld aan de ondervloer?
Er is geen aparte ondervloer vereist. Zorg er wel voor dat de vloer waarop het Click PVC gelegd wordt zoveel mogelijk egaal is.

Is Click PVC ook slijtvast en duurzaam?
Ja, click PVC is een duurzaam product en daarom biedt Knulst Vloeren u dan ook 10 jaar garantie voor huishoudelijk gebruik en 5 jaar voor commercieel gebruik.

Zijn deze vloeren geschikt voor vloerverwarming?
Ja, vloerverwarming en koeling zijn goed te gebruiken in combinatie met click PVC.

Hoe houd ik mijn Click PVC vloer schoon?
De vloeren zijn vochtbestendig en daarom eenvoudig te reinigen met een dweil of met de stofzuiger. Indien intensieve reiniging is vereist bevelen wij speciale PVC cleaners aan.

Bekijk meer veelgestelde vragen over PVC vloeren.

681