Moduleo Moods

Een creatieve revolutie in luxe vinylvloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

CREATIEVE REVOLUTIE IN LUXE PVC VLOEREN

Moduleo gaat een stap verder met de introductie van Moduleo Moods®, een creatieve studio waar u 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit de assortimenten Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo® gewend bent.

SHOWROOM EN INSPIRATIE

Bent u benieuwd naar de frisse dessins en mogelijkheden? Bezoek dan eens de inspirerende showroom van Knulst PVC Vloeren in Nunspeet. Nu alvast inspiratie nodig? Bekijk dan onze inspiratie-pagina met vele stijlvolle voorbeelden van Moduleo Moods vloeren.

CHEVRON BASIC

Het Chevron Basic-patroon heeft de voorbije jaren snel aan populariteit gewonnen. Logisch: het combineert de charme en klasse van het visgraatpatroon met een sterke aanwezigheid en intensiteit – een eerbetoon aan de klassieke Parijse stijl en elegantie.

CHREVON COLLUMNS

Het Chevron Columns-patroon is een opvallende, decoratieve combinatie van het Chevron Basic-patroon en een small plank die een strook vormt over de lengte van de vloer. Het resultaat is een prachtige koloniale flair die de lengte van de kamer benadrukt.

TRIANGLES

Het Triangle-patroon is met gemak het meest gedurfde en krachtigste vloerpatroon in onze collectie: De grote driehoekige vormen hebben een zeer sterke présence en dominant ritme dat in zelfs de meest expressieve binnenvertrekken de hoofdrol opeist.

BASKET WEAVE SMALL

Het Basket Weave Small-patroon plaatst de small plank in een cluster van vier om vierkante vormen met textuur te creëren. Deze blokken worden van elkaar gescheiden door één enkele small plank in een hoek van 90 graden en creëren zo een aangenaam en eenvoudig ritme dat het oog over de vloer laat glijden. De Concrete uitvoering is een unieke samensmelting van hout en beton, en is enkel beschikbaar bij Moduleo®.

BASKET WEAVE SLIM

Het Basket Weave Slim-patroon is een half-geritmeerde versie van de Basket Weave die een gevoel van pauze en rust brengt: de small plank wordt afgewisseld met stroken slim planken om een ruimtegevoel te creëren dat grotere ruimtes ten goede komt dankzij de afgelijnde toets. Net als onze andere patronen, is Basket Weave Slim ook verkrijgbaar in onze typische Classic, Contemporary en Soft variaties.

BASKET WEAVE BLOCK

Het Basket Weave Block-patroon, is gebaseerd op de small plank en is een compact, klassiek vloerpatroon dat zich mooi over elke vloer uitstrekt, zonder een bepaalde richting te benadrukken.

HERRINGBONE SMALL

Het Herringbone Small-patroon is ongetwijfeld een van de meest succesvolle vloerpatronen in de geschiedenis van de mens en gaat vele eeuwen terug. U vindt het evengoed terug in stadspaleizen of herenhuizen als in moderne woningen, een erfgoed dat een eerbetoon is aan de charme en diversiteit van dit patroon – een echte tijdloze klassieker, zeg maar. Met een assortiment expressieve variaties op het Herringbone Small-patroon geeft Moduleo® elk interieur karakter, van klassiek tot hedendaags. 

HERRINGBONE SLIM

Het Herringbone Slim-patroon geeft het archetypische visgraatpatroon een moderne elegantie: het verlengende effect van de slim plank zorgt voor een stijlvolle look die ideaal is voor grote ruimten of oppervlakken. Het Herringbone Slim-patroon is ook verkrijgbaar in drie speciale decoratieve opties die tweekleurige tinten combineren voor een intrigerend spel tussen kleur en textuur die uw interieur een gesofistikeerde, grafische toets geeft. 

HERRINGBONE SHORT

Het Herringbone Short-patroon is Moduleo®’s moderne antwoord op het traditionele kleine visgraatpatroon: het biedt alle kenmerken van zijn traditionele broertje maar op een iets grotere schaal. Zo geeft het uw vloer een langzamer, rustiger ritme.

HERRINGBONE MEDIUM

Het Herringbone Medium-patroon is het grootste in zijn soort: een gedurfd en zelfzeker statement van brede stroken en planken met textuur.

STAGGERED BANDS

Het Staggered Bands-patroon is een dynamische en moderne versie van de traditionele houten plankenvloer. Door de small, slim, short, medium en standard plank te mixen en in willekeurig samengestelde stroken te plaatsen, creëert u een vloer die alle kwaliteiten van een plankenvloer heeft, maar minder strak en lineair is.

STAGGERED COLLUMNS

Het Staggered Columns-patroon combineert het hele gamma rechthoekige planken met onze gekleurde voegstrips. Het resultaat is een vloer die een zen-achtige harmonie combineert met opvallende details: brede en zachte houten kolommen worden onderbroken door de rechte stroken die een complex én delicaat ritme creëren.

HEXAGON

Het Hexagon Random-patroon geeft elke vloer een verfijnde toets en past zich bijzonder goed aan verschillende soorten en afmetingen van ruimten aan. Hij heeft namelijk geen dominante hoek of richting. Het Hexagon Random Wood-patroon is uniek voor de Moduleo® Moods-collectie. Het combineert hout- met steentexturen voor een warmer gevoel en een interessante textuurcombinatie. De Hexagon Patterns vullen uw vloer met een betoverende kaleidoscopische herhaling van geometrische vormen die zich vloeiend over drie schuine hoeken verspreiden. De zeshoekige vormen combineren daarbij een retrolook met een baanbrekende hoekige designtaal. Het Hexagon Wood-patroon combineert het tactiele effect en de organische warmte van hout met een gedurfd en innovatief zeshoekig tegelpatroon tot een hybride vloer die het beste van twee werelden biedt. Dit patroon is een origineel en exclusief ontwerp voor Moduleo® Moods.

DIAMOND

Het Diamond 3D Cubes-patroon brengt diamantvormen samen in een klassieke compositie die de illusie van diepte en richting creëert in een tweedimensionele vloer – een opvallend effect dat overloopt van karakter en leven. Het Diamond Origami-patroon oogt als een gestileerde zwerm vogels die zich over de vloer bewegen in een abstract en zacht spel van geometrische lijnen en dynamische en hoekige vormen. Het Diamond Dots-patroon bedekt de vloer met een delicaat maar contrasterend schuin patroon dat een minieme maar gestage beweging suggereert.

HONEYCOMB

Het Honeycomb-patroon is een moderne recreatie van een vintage klassieker: een traditioneel vloerpatroon, uitgevoerd in hedendaagse texturen en moderne hoogwaardige materialen. Het resultaat: een speels en lichtvoetig patroon dat uw interieur karakter geeft.

639