Moduleo

Luxueuze PVC vloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

LUXUEUZE PVC VLOEREN

Of je nu klassiek of hedendaagse dessins verkiest, Moduleo combineert zijn innovatief productieproces met puur vakmanschap en komt zo tot de perfecte vloer voor jou en jouw huis.

HET BEDRIJF

Met een nieuwe aanpak voor luxueuze vinylvloeren biedt Moduleo een boeiend alternatief voor zowel retailers als consument. Met zijn uitgebreide aanbod van duurzame, stijlvolle producten en een uitstekende klantenservice en ongeëvenaarde ecologische troeven is Moduleo er trots op anders te zijn. Moduleo is beschikbaar in zowel de traditionele dryback installatie en als eenvoudig te installeren click technologie systeem, dat bijzonder aantrekkelijk is voor de consument, waardoor het de ideale keuze vormt voor iedere moderne ruimte. Zowel thuis als in een commerciële omgeving biedt Moduleo luxe oplossingen voor de ultieme natuurlijk uitziende en duurzame vloer.

HET MOEDERBEDRIJF

Moduleo maakt deel uit van de IVC Groep, die werd opgericht in 1997 en die een van de grootste producenten van vinylvloeren ter wereld is. Met als doelstelling om snel uit te groeien tot een onafhankelijke speler op de veerkrachtige markt van vloerbekledingen produceert de IVC Group producten voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Met twee productiefaciliteiten in Europa en een innovatieve productiefaciliteit in Noord-Amerika heeft IVC een sterke marktpositie in Europa en in de VS.

HET ASSORTIMENT

Moduleo beschikt over een uitgebreid assortiment PVC vloeren met een keur aan houteffecten en steeneffecten.

SELECT

Het Select-assortiment biedt een ruime keuze van hout- en steeneffecten, die u toelaten om uw unieke ruimte te creëren. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbestendige Protectonite-laag. Binnen het Select-assortiment bevinden zich de series: Classic Oak, Country Oak, Maritime Pine, Midland Oak, Cantera en de populaire leisteen tegel Jetstone.

TRANSFORM

Moduleo Transform is voorzien van een dikkere slijtlaag en is daarom ideaal voor commerciële ruimtes of in de vaakst gebruikte ruimtes in de woning. Deze vloeren zijn ook een goede keuze voor projecttoepassingen. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat de Transform-vloeren een uitstekende vlekbestendigheid bieden. Binnen het Transform-assortiment bevinden zich de series: Baltic Maple, Blackjack Oak, Classic Oak, Cotton Wood, Ethnic Wenge, Fazino Maple, Latin Pine, Montreal Oak, Persian Walnut, Verdon Oak, Azuriet, Concrete, Desert Stone, Jura Stone, Steel Rock en de Zeera Slate.

IMPRESS

Moduleo Impress is een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur. De naam vertelt meteen waar de collectie voor staat: een impressionante reliëfdruk geeft de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht. Binnen het Impress-assortiment bevinden zich de series: Bohemian, Castle Oak, Country Oak, Laurel Oak, Mountain Oak, Santa Cruz, Sierra Oak en de Mustang Slate.

MOODS EN LAYRED

Moduleo gaat een stap verder met de introductie van Moduleo Moods, een creatieve studio waar u 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit de assortimenten Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo gewend bent! Moduleo LayRed is een revolutie in vloerenland! Bekijk de LayRed-pagina voor meer informatie. Op zoek naar inspiratie? Kijk dan op onze inspiratie-pagina en laat u verrassen door de meest stijlvolle PVC vloeren.

638