Onze klanten vertellen

Ook benieuwd naar onze vloeren? Kom eens langs in onze showroom!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

9,8

“Niets dan lof”

Een pvc vloer van tegels van 1 meter bij 1 meter die zeer deskundig door, na een meningsverschil, de enthousiaste legger/eigenaar zijn gelegd. Over deze man, en dat meen ik oprecht, niets dan lof, heb in deze periode heel veel vaklui over de vloer gehad, maar deze man spant de kroon, door zijn inzet, stiptheid en gedrevenheid. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden en bekenden!

Bert en Marleen Klein, Utrecht

“Aangeraden”

Pvc vloer laten leggen, zo tevreden dat we mijn schoonouders het ook aangeraden hebben, die inmiddels ook een pvc vloer hebben van Knulst, en het lijkt er op dat we binnenkort voor de derde keer naar Knulst gaan voor nog een pvc vloer.

Fam. Post, Apeldoorn

“Echt Super”

Pvc laminaat voor de vloeren en de trap. Uitgebreide keuze waarbij je de tijd wordt gegund. De vloeren en trap zijn super strak! Hetzelfde geldt voor de raambekleding. De eerste keer was de ophangconstructie niet volledig, bij de tweede keer waren er ook problemen. Complimenten voor Joel, hij heeft het uiteindelijk toch goed gemonteerd gekregen. Echt SUPER. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Fam. B.J. Stel, Almere

9,7

“Van harte aanbevolen”

De firma Knulst heeft de vloeren van ons hele huis prachtig versierd met PVC, het is een feest om naar te kijken. Ook de trap is voorzien van een mooi tapijt, en onze Velux ramen zijn vakkundig bekleed . Het advies wat we kregen was vriendelijk en kundig en er was veel mogelijk. Ook wijzigingen tussendoor waren geen probleem. Als we belden werden we altijd heel aangenaam te woord gestaan. De firma Knulst heeft zonder meer prima mensen in dienst. Wij bevelen deze firma dan ook van harte aan!

Richard en Mieke Scullion, Nunspeet

“Keurig netjes gelegd”

Ik ben zeer tevreden hoe ik afgelopen jaar ben geholpen. Ik heb PVC en vloerbedekking bij u gekocht. Het is keurig netjes gelegd.

Corieke van Milligen, Nunspeet

“Fantastisch”

Wij hebben een pvc vloer in de keuken, hal en toilet geleverd gekregen. Al met al niets dan lof over dit klantvriendelijke bedrijf. Van het begin tot het eindresultaat zeer tevreden. We hebben dit bedrijf al aan diverse mensen mogen aanraden. Inmiddels drie klanten aangedragen. Fantastisch toch?!

Fam. van Putten - Bossenbroek, Harderwijk

9,6

“Prima mensen om over de vloer te hebben”

Bijzonder vriendelijke en rustige mannen die de vloer hebben gelegd. Geen muziek bij zich. Prima mensen om ‘ over de vloer’ te hebben! De vloer is vakkundig gelegd en ik ben er superblij mee. Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden.

Margriet van der Veen, Muntendam

“Ontzettend grote pluim”

Ik ben ontzettend tevreden over Knulst! Allereerst vanwege de geleverde kwaliteit van mijn pvc vloer en de gordijnen. Maar nog belangrijker vind ik de service. Steeds even geduldig en vriendelijk ben ik te woord gestaan, zijn mijn vragen beantwoord en heeft men met mij meegedacht. Een ontzettend grote pluim voor de geweldige service!

Esther Boer, Rijswijk

“Betrouwbaar en vakkundig”

Vanaf de kennismaking tot en met de definitieve oplevering van de vloer kijken wij zeer tevreden terug op de geleverde diensten van Knulst. Ze waren altijd nauw betrokken in zowel de aanloop en afloop van de gelegde vloer. Voor ons een bewuste keus om met Knulst in zee te gaan. Ze komen zeer betrouwbaar en vakkundig over. Dit is ook weer terug te zien op wijze waarin gewerkt wordt en de vloer is opgeleverd. Voor ons zeker een partij die wij bij iedereen kunnen aanraden.

André Hooghwerff, Hendrik-Ido-Ambacht

9,2

“Uitstekend klantcontact”

Ja ik zou dit bedrijf aanraden. Een aantal keren moest ik door omstandigheden afspraken verplaatsen. Geen enkel probleem bij Knulst. Men denkt met je mee en er is sprake van een uitstekend klantcontact. Wij hebben een PVC-vloer gekocht. Uitstekend gelegd wij zijn tevreden.

Ed Olijerhoek, Nieuwegein

“Keurig werk”

Onlangs hebben we PVC voor op de trap bij Knulst gekocht. We kregen goede begeleiding bij het uitzoeken van de juiste kleur, en een lekker bakje koffie aangeboden. Ook de werkmannen leverde keurig werk. Het werden 2 lange dagen, maar alles werd netjes en secuur gedaan, en zelfs schoongemaakt! Super.

Fam. Huisman, Zwolle

“Zeer goed geholpen”

Via een blog op het Internet kwamen we terecht bij Knulst Vloeren in Nunspeet. De folder aangevraagd. Daarmee kregen we al een beetje een indruk van het bedrijf en de mogelijkheden van de vloeren. Een afspraak was vervolgens zo gemaakt. Na een leuk ritje over de Veluwe werden we met alle egards ontvangen. Na een klein uurtje waren we er uit. We hadden onze vloeren gevonden. Ook voor raamdecoratie konden we er terecht. Ook dat is prima gelukt. Keurig op tijd is alles geleverd en de vloeren gelegd en de raamdecoratie geplaatst. De “Knulstfamilie” heeft ons zeer goed geholpen. Daarvoor dank.

Liesbeth en Berend Smit, Apeldoorn

10

“Dikke 10!”

PVC vloer, resultaat overtreft onze verwachtingen! Mooie strakke industriële vloer. Dikke pluim voor de planning, heldere communicatie, de legdatum moest aantal keren worden verzet i.v.m. het drogen van de vloer. De vloer eindelijk droog, net voor de kerstdagen, maar toch nog gelegd voor de kerst! Dikke 10!

Elly V., Amersfoort

520