PVC Soorten - Tegels

Realistische tegelvloer met de voordelen van PVC!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

REALISTISCHE PVC TEGELS

U wilt een nieuwe vloer leggen en hebt definitief gekozen voor tegels. Alleen twijfelt u nog tussen keramische tegels en PVC tegels. Wanneer wij de keuze voor u mogen maken, dan adviseren we altijd om tegels van PVC te gebruiken. De Reden? Een PVC tegel lijkt als twee druppels water op een echte keramische tegel. Het belangrijkste verschil, en ook direct het voordeel, is dat de tegels over de positieve eigenschappen van een PVC vloer beschikken. Zo zijn de tegels veel makkelijker schoon te houden dan keramische tegels, nemen ze snel de omgevingstemperaturen aan en is het door elke handige doe-het-zelver te leggen. Het leggen is uiteraard een secure klus en daarom kunt u de vloer ook door de specialisten van Knulst Vloeren laten leggen.

MEER VOORDELEN VAN PVC

PVC tegels kunnen uitstekend toegepast worden in combinatie met vloerverwarming. Kunststof (PVC) heeft een sterk geluiddempende eigenschap. Uw wooncomfort verbetert aanzienlijk, want een tegelvloer van PVC neemt de warmte van de omgeving aan. En wist u dat u PVC ook prima kunt (laten) aanbrengen in uw badkamer of Toilet?

U kunt kiezen uit ontelbaar veel dessins, motieven, kleuren en afmetingen. Van betonlook en natuursteen tot leisteen effect. Bekijk prachtige interieurfoto’s met PVC vloeren op de inspiratie-pagina. Uitgekeken? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom voor een gratis adviesgesprek. Onze adviseurs vertellen u graag alles over PVC vloeren onder het genot van een bakje koffie.

679