PVC merken

Bekijk meer opmerkelijke PVC vloeren

Inspireer mij!Inspireer mij!

Ambiant

Ambiant levert met tapijt, vinyl, PVC-stroken, laminaat, parket, karpetten en randafwerking en een compleet en op alle woonstijlen en woonwensen afgestemde collectie vloeren en vloersystemen. De collecties zijn volledig afgestemd op de wensen van de klant dankzij een herkenbaar eigentijds concept. Ambiant betekent een vloer voor elke woonstijl waarbij de klant kan kiezen op basis van ‘value for money’. En waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, eerlijkheid uitmonden in een ‘beste koop’ voor de klant.

Lees en bekijk meer over Ambiant

Beautifloor

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de Beautifloor-collectie uit click vinyl, PVC Design en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil.

Lees en bekijk meer over Beautifloor

 

Belakos

In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren. Maar welke vloer past nu het beste?

Lees en bekijk meer over Belakos

COREtec

COREtec is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking! Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. COREtec is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233. COREtec vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Lees en bekijk meer over COREtec

Expona

De PVC vloeren van Expona zijn de ‘groenste’ vloeren op Nederlandse bodem. Ze bestaan voor 14% uit gerecycled materiaal. Bovendien zijn ze geproduceerd met biologische weekmakers. Dat maakt de Expona-vloeren uitzonderlijk duurzaam. Overigens is Expona niet alleen duurzaam, maar ook erg mooi. Dankzij de unieke fototechnische reproductie hebben ze een verrassend natuurlijke uitstraling.

Lees en bekijk meer over Expona

Floorify

Plezier maken is de essentie van het leven. En dat er al eens een ongelukje gebeurt, neem je er graag bij. Net daarom zijn onze Floorify rigide vinyl vloeren schok- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern. Waarom? Omdat een stoelendans leuk hoort te zijn. Omdat je als ouder geen zorgen hoeft te maken over spelende kinderen. Omdat een keukenongelukje geen ramp is

Lees en bekijk meer over Floorify

Forbo

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. De Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en de linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen gezinnen en werknemers van een Forbo vloer. En daar is Forbo trots op!

Lees en bekijk meer over Forbo

Forinn

Forinn B.V. is een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor de Woning-, Projectinrichting en Parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van Forinn bestaat uit een klantgerichte benadering, optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie en Wepro rail & roede en horrenprogramma.

Lees en bekijk meer over Forinn

Gelasta

Gelasta heeft voor iedere woning of project de beste vloer. Zij zijn dé groothandel in vloerbedekking. Met veertig jaar ervaring en veel marktkennis leveren zij tapijt, vinyl, laminaat en PVC snel uit voorraad. Familiebedrijf Gelasta is geboren en getogen in Genemuiden.

Lees en bekijk meer over Gelasta

Gerflor

Gerflor is een erkend specialist en wereldleider in veerkrachtige vloeroplossingen. The Gerflor group creeert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, ontwerp geleide en milieu verantwoordelijke oplossingen voor vloeren en bijbehorende interieurafwerkingen. Als leidend vinyl vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen en blijft Gerflor zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten.

Lees en bekijk meer over Gerflor

Green-Flor

Taiwan heeft een wereldwijde reputatie wat betreft zijn high-tech en electronische industrie. Onze modulair veerkrachtige vloeren kennen eveneens hun oorsprong in Taiwan en zijn momenteel toonaangevend in de wereldwijde markt voor vloeren. Het Green-Flor productenprogramma is één van de nieuwste creaties, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt.

Lees en bekijk meer over Green-Flor

Lifestyle-Interior

De Lifestyle-Interior collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnstoffen, binnen-zonwering en comfortabele vloeren van goede kwaliteit. Eén en ander is onderling ook nog eens goed te combineren. De diverse producten zijn in iedere interieurstijl toepasbaar. Van een mooie PVC vloeren in een modern interieur tot een elegante transparant als gordijn in een romantisch interieur. Eenvoudig combineren is wat Lifestyle-Interior met haar collectie mogelijk maakt.

Lees en bekijk meer over Lifestyle-Interior

mFLOR

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn onze PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

Lees en bekijk meer over mFLOR

Moduleo

Met een nieuwe aanpak voor luxueuze vinylvloeren biedt Moduleo een boeiend alternatief voor zowel retailers als consument. Met zijn uitgebreide aanbod van duurzame, stijlvolle producten en een uitstekende klantenservice en ongeëvenaarde ecologische troeven is Moduleo er trots op anders te zijn.

Lees en bekijk meer over Moduleo

Project Floors

Project Floors is een toonaangevende en toekomstgerichte leverancier van gedessineerde vloerbedekkingen. Als bedrijf blinken wij uit op gebied van innovatie, kwaliteit en service. Onze medewerkers identificeren zich volledig met onze doelstellingen en zijn cruciaal voor ons succes, vooral door hun aangename houding, enthousiasme en verantwoordelijkheid.

Lees en bekijk meer over Project Floors

Quick-Step

Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer nodig? Welkom in de wereld van Quick-Step vloeren.
Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze PVC-vloeren, de authenticiteit van parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven.

Lees en bekijk meer over Quick-Step

TFD

De sfeervolle vloer voor uw project of woning. Wilt u graag een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig te reinigen is? Dan is het PVC van TFD het product voor u! TFD combineert een hoge kwaliteit vloer, met veel verschillende en verrassende dessins. Deze zijn 3,0 mm. dik met een toplaag van 0,7 mm. De vloeren zijn geschikt voor particulier -en projectmatig gebruik.

Lees en bekijk meer over TFD

Therdex

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Dat, is het geheim van de Therdex vloeren.

Lees en bekijk meer over Therdex

Vivafloors

Vivafloors werd in 2010 opgericht in Goor (Overijssel). Het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere merken in Nederland. Vivafloors verkoopt PVC vloeren in twee varianten: lijm en click en heeft een uitgebreide collectie. Vivafloors probeert altijd vernieuwend te zijn en levert altijd de beste kwaliteit. De vloeren worden verkocht via diverse verkooppunten door het hele land. Vivafloors, vloeren voor het leven.

Lees ben bekijk meer over Vivafloors

Wicanders

Wicanders heeft een rijke historie die teruggaat tot het jaar 1868. Wicanders is hét wereldwijde, toonaangevende merk in kurk vloeren. De merkbelofte van Wicanders is: welzijn bieden aan alle mensen, in iedere ruimte. Wicanders betekent: welzijn, een keuze voor het leven!

Lees en bekijk meer over Wicanders

Wineo

De internationale onderneming Windmöller staat met zijn merk Wineo garant voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige vloeren in meer dan 70 landen wereldwijd. De designgerichte, elastische vloeren van Wineo worden net zo goed in woningen als in openbare instanties en ondernemingen ingezet.

Lees en bekijk meer over Wineo

Knulst
inspiratiemagazine

Gratis aanvragenGratis aanvragen

Bezoek
onze showroom

Gratis adviesGratis advies

Onze disciplines