Waarom een PVC Vloer?

Keuzehulp bij het kopen van een PVC vloer!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

WAAROM PVC? GOEDE VRAAG!

Waarom zou u voor een PVC vloer kiezen? Goede vraag! Wat maakt een PVC vloer nou tot een aantrekkelijk en veel verkocht product? Hieronder leest u er alles over.

VOORDELEN VAN EEN PVC VLOER:

  • Onderhoudsarm
  • Geluidsreducerend (weinig contactgeluid)
  • Anti-allergisch
  • Hygiënisch
  • Realistische uitstraling
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Volledig te personaliseren
  • Duurzaam en slijtvast
  • Vochtbestending
  • Milieuvriendelijk

Kortom een heleboel redenen waarom PVC op dit moment de meest verkochte vloer in Nederland is. Benieuwd naar de uitstraling? Bekijk dan onze sfeerimpressies met een keur aan stijlvolle interieurs met PVC vloer.

Liever direct een afspraak maken? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend deskundig advies.

ONDERHOUDSARM

Om te beginnen is de PVC vloer extreem onderhoudsarm. Door het vuil afstotende karakter is de vloer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door licht vochtig te reinigen (met een PVC cleaner). Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt in woonkamersslaapkamers en keukens, maar ook in winkelskantoorruimten of zelfs restaurants. Een PVC vloer is zeer slijtvast waardoor beschadigingen niet snel zullen optreden.

LAGE RC-WAARDE EN GELUIDSREDUCTIE

Of het nou een PVC vloer in tegelvorm is, in plankenvorm of in patroonvorm gelegd is, PVC vloeren zijn allemaal stil (geluidsreducerende werking). Dankzij de lage RC-waarde zijn PVC vloeren tevens uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming. Bovendien staan PVC vloeren garant voor een aangenaam loopgeluid.

ANTI-ALLERGISCH EN HYGIËNISCH

PVC vloeren zijn erg hygiënisch en dus geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Bacteriën en vuil kunnen zich niet vasthechten aan de vloer omdat de vloer volledig vlak is. Niet voor niets worden PVC vloeren gelegd in woningen, ziekenhuizen, zorginstellingen of openbare ruimtes.

ZÉÉR REALISTISCH

Door de moderne technieken worden de PVC vloeren steeds realistischer en zijn ze bijna niet van echt houten vloer of tegelvloer te onderscheiden. Of het nou een speciaal bewerkte houtsoort is of de look van natuursteen, onze PVC vloeren geven het perfect weer. U haalt met PVC dus het effect van natuurlijke vloerbedekking in huis, maar heeft niet de nadelen ervan in de vorm van onderhoud! Bekijk de door ons geselecteerde trendy vloeren of de landelijke vloeren.

GOEDE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

Een goede en natuurlijk uitziende vloerbedekking is vaak niet goedkoop. Toch biedt Knulst Vloeren u de perfecte mix tussen kwaliteit en prijs. Tel hier onze uitstekende service en garantie bij op en u heeft een zorgeloze en betaalbare vloer die heel wat jaren meegaat!

PERSONALISEER UW VLOER

Van badkamertegels tot leisteen of keramiek, van Eiken dessin tot Notenhout, van trendy tot klassiek, de collecties van Knulst Vloeren creëren een uniek gevoel. Door ons grote aanbod is er altijd een vloer te vinden die bij u past. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen unieke dessin/patroon PVC vloer samen te stellen! Laat u inspireren door alle mooie vloeren die Knulst in het assortiment heeft of bezoek onze showroom voor een adviesgesprek op maat!

660