Houten vloer
of PVC vloer?

Keuzehulp van Knulst Vloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

HOUTEN VLOER OF PVC VLOER?

Twijfelt u tussen een PVC vloer of toch een echte Houten vloer? Kijk dan ook eens op knulsthoutenvloeren.nl en laat u verrassen door alle sfeervolle mogelijkheden. Knulst Vloeren is dé vloerenspecialist met meer dan een halve eeuw aan ervaring.

WORDT HET HOUT OF PVC MET HOUTLOOK?

Past in uw interieur zowel een PVC vloer als een stoere houten vloer? Een houten vloer is een 100% natuurproduct. Als de vloer vakkundig is gelegd, zal deze nauwelijks gaan ‘werken’. Het hout voelt warm aan en oogt sfeervol. Voor de liefhebbers gaat er niets boven een houten vloer. Wist u dat een houten vloer tegenwoordig prima samen gaat met vloerverwarming? Of wilt u de uitstraling van planken of parket combineren met alle voordelen van PVC? Dan zal onze collectie PVC vloeren (meer dan 700 vloeren) u verrassen! Bekijk onze inspiratiefoto’s met vele sfeervolle vloeren die bedrieglijk veel op hout lijken.

ADVIES OP MAAT, EEN VLOER OP MAAT

Een PVC vloer heeft een paar grote voordelen: de vloer is stil (weinig contactgeluid), slijtvast, sfeervol, vochtbestendig en extreem onderhoudsarm. Misschien bent u vast van plan voor hout of PVC te kiezen, kom dan eens langs in onze showroom. En, ervaar de verschillen! Onze adviseurs vertellen u er graag alles over!

669