Expona

Duurzame PVC Vloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Leoxx

Leoxx is het moederbedrijf van PVC merk Expona. Met Leoxx heb je de vrijheid. De vrijheid om anders te zijn. Want Leoxx is een eigenzinnige onderneming in innovatieve projectvloeren. Met een zeer uitgebreide en uitgebalanceerde collectie kwaliteitsvloeren, voor ruimtes met een extra dimensie. Maar Leoxx biedt meer dan goede producten. Ze bieden expertise en advies voor architecten, interieurontwerpers en projectinrichters op functioneel en esthetisch vlak. Voor vrijwel elk vraagstuk op vloerengebied hebben ze een passende en duurzame oplossing. Op die manier draagt Leoxx bij aan een omgeving waar mensen zich prettig voelen.

EXPONA, DUURZAME PVC VLOEREN

De PVC vloeren van Expona zijn de ‘groenste’ vloeren op Nederlandse bodem. Ze bestaan voor 14% uit gerecycled materiaal. Bovendien zijn ze geproduceerd met biologische weekmakers. Dat maakt de Expona-vloeren uitzonderlijk duurzaam. Overigens is Expona niet alleen duurzaam, maar ook erg mooi. Dankzij de unieke fototechnische reproductie hebben ze een verrassend natuurlijke uitstraling.

VLOEREN VOOR INTENSIEF GEBRUIK

Expona vloeren zijn extreem onderhoudsvriendelijk. Door de hoge stroefheidsklasse en krasbestendigheid zijn Expona PVC Vloeren bij uitstek geschikt voor intensief gebruik (zowel in zakelijke projecten als voor woongebruik). Expona is veelal uit voorraad leverbaar en hanteert korte levertijden. Vraag naar de exacte levertijden bij één van onze vloerenadviseurs.

Bent u benieuwd naar de uitstraling van de diverse PVC vloeren? Neem eens een kijkje op onze inspiratie-pagina en laat u verrassen door alle stijlvolle mogelijkheden op gebied van PVC vloeren!

HET ASSORTIMENT

Expona heeft een breed assortiment PVC vloeren met vele realistische dessins. Bekijk de stijlvolle vloeren op onze inspiratie-pagina of neem contact op met één van onze vloerenadviseurs voor uitgebreide informatie.

COMMERCIAL COLLECTIE

De Commercial collectie heeft een toplaagdikte van 0,55 mm (PUR) en bestaat uit 80 verschillende soorten PVC-tegels en -planken. Alle dessins, o.a. in hout-, steen- en metaallook, hebben een matte uitstraling voor een verbazingwekkend authentiek effect. De zeer resistente PUR oppervlaktebehandeling zorgt ervoor dat de vloer voor een lange tijd mooi blijft. Een echte eyecatcher voor ruimtes die intensief worden gebruikt.

Ook als het gaat om duurzaamheid en een gezond binnenklimaat scoren de Expona Commercial vloeren hoog: alleen ftalaatvrije en biologisch weekmakers worden gebruikt in de materialen. O.a. de Indoor Air Comfort Gold-certificering getuigt van de hoogste duurzaamheidsstandaard op PVC vloerengebied, dus geschikt voor projecten die conform BREEAM of LEED worden gebouwd.

DESIGN COLLECTIE

Reukloos, uitzonderlijk duurzaam, onderhoudsvriendelijk én geproduceerd met biologische weekmakers. Deze eigenschappen zijn kenmerkend voor de Expona Design PVC vloeren, in Nederland alleen verkrijgbaar bij Leoxx. De projectvloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben dankzij de unieke fototechnische reproductie een verrassend natuurlijke en authentieke uitstraling.

De Design collectie heeft een toplaagdikte van 0,7 mm (PUR) en bestaat uit maar liefst 80 dessins. De stijlgroepen Wood Smooth, Wood Rough, Stone, Effect en Matrix leveren een waaier aan dessins om de gewenste atmosfeer te creëren. Door de hoge stroefheidsklasse (antislip) en hoge krasbestendigheid bij uitstek geschikt voor intensief gebruik. Zoals in kantoor- en winkelpanden, horecazaken, zorginstellingen en onderwijsgebouwen. Last but not least: uit voorraad leverbaar, dus korte levertijden.

628