PVC Vloer voor Zakelijk Gebruik

Vloeren voor extreem intensief gebruik

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

VLOEREN VOOR INTENSIEF ZAKELIJK GEBRUIK

Knulst Vloeren heeft reeds vele projecten afgerond met PVC vloeren speciaal geschikt voor intensief zakelijk gebruik. Het is van groot belang dat u zich laat adviseren door professionals alvorens een PVC vloer te selecteren. Niet iedere PVC vloer is bij voorbaat geschikt voor een project. Er zijn verschillende PVC merken die speciaal gericht zijn op intensief zakelijk gebruik. De PVC soort, de dikte van de slijtlaag, de dikte van een PVC vloer en de kwaliteit zijn van belang om een juiste keuze te maken. De adviseurs van Knulst Vloeren geven u graag een vrijblijvend advies. Plan een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek op maat of bel met 0341-252787.

INFORMATIE OVER UW PROJECT

Meer lezen over de mogelijkheden in uw specifieke project? Klik op één van onderstaande links om verder te lezen. Uiteraard bent u van van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Knulst Vloeren beschikt over een assortiment van meer dan 700 soorten PVC vloeren.

PVC vloer in Ziekenhuis
PVC vloer in het Onderwijs
PVC vloer in een Winkel
PVC vloer in de Horeca
PVC vloer in een Bedrijfspand
PVC vloer in Projecten

Tip: wist u dat een Houten Vloer in projecten ook prima mogelijk is? Knulst Vloeren heeft naast PVC vloeren een groot assortiment ambachtelijke houten vloeren,

693