PVC Soorten

PVC vloeren in alle soorten en maten

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

RUIM AANBOD IN PVC SOORTEN

Het ruime aanbod van PVC vloeren is verdeeld over wel zeven verschillende PVC soorten. Iedere soort beschikt over een unieke specifieke eigenschap. Door op onderstaande soorten te klikken treft u uitgebreide omschrijvingen per soort zodat u zelf de juiste keuze kunt maken voor uw nieuwe PVC vloer.

GROOT ASSORTIMENT TOP-MERKEN

Naast vele PVC soorten heeft Knulst Vloeren vele verschillende PVC merken in het assortiment. Alle merken zijn stuk voor stuk met zorg voor u geselecteerd en kwalitatief goed bevonden door onze vakmensen.

INSPIRATIE

Om het u eenvoudig te maken hebben wij een inspiratie-pagina ingericht, boordevol sfeervolle interieurs met PVC vloeren. In onze showroom adviseren wij u graag welke PVC soort het beste past bij uw persoonlijke wensen en stijl. Bel onze adviseurs via 0341-252787 voor een gratis adviesgesprek! Welkom!

PVC STROKEN

Een flexibele PVC strook die aan vloer wordt verlijmd is de meest voorkomende PVC soort. Wilt u weten waarom? En waarom er zoveel voordelen aan dit type vloer zitten? U leest het allemaal via onderstaande link.

Lees meer over PVC Stroken

PVC TEGELS

Een PVC tegel is praktisch hetzelfde principe als de PVC strook maar veelal met een steeneffect. Zoekt u een betonlook, natuursteen of keramische tegelvloer met de voordelen van PVC? Lees dan verder via onderstaande link.

Lees meer over PVC Tegels

Visgraat PVC Vloeren

PVC is uitermate geschikt om een visgraat vloer mee te realiseren. PVC visgraat is dan ook een van de meest populaire vloeren van het moment. Bij Knulst Vloeren kunt u terecht voor tientallen soorten visgraat PVC vloeren. Laat u inspireren op onze website of bezoek de Knulst showroom.

Lees meer over Visgraat PVC Vloeren

Hongaarse Punt PVC Vloeren

Op zoek naar een vloer met een uniek uiterlijk die ook nog stevig en duurzaam is? Hongaarse punt PVC is dan de keuze voor u. De PVC vloer heeft een aantal unieke eigenschappen die u niet vindt in andere materialen. De Hongaarse punt is bovendien een uniek patroon dat te combineren is met elk interieur.
 

Lees meer over Hongaarse Punt PVC Vloeren

RIGID PVC

Rigid, Rigide of Rigid Core is dé PVC vloerentrend van dit moment! Kwaliteit, realistisch en oersterk! Dat zijn de kenmerken van deze PVC soort. Een Rigid PVC vloer heeft veel positieve voordelen ten opzichte van andere PVC soorten. Onder andere dat egaliseren niet meer in alle gevallen nodig is. Benieuwd? 

Lees meer over Rigid PVC Vloeren

CLICK PVC

Een click PVC is een uitermate geschikte vloer om zelf te leggen. Daarnaast is dit type vloer eenvoudig weer mee te nemen wanneer u besluit om na verloop van tijd te verhuizen. Wist u dat een Click PVC ook goed toe te passen is bij een 10dB geluidsnormering in bijvoorbeeld uw flat of appartement? 

Lees meer over Click PVC Vloeren

NATUURLIJKE PVC VLOEREN

Speciaal voor onze milieubewuste klanten zijn wij op zoek gegaan naar een Organic / Biologische PVC vloer. Een schone PVC vloer zonder schadelijke weekmakers. Wij hebben die voor u gevonden! Wilt u weten wat dit type 'PVC' vloer precies inhoud? 

Lees meer over Natuurlijke PVC Vloeren

KURK VLOEREN

Kurk is eigenlijk een hout soort. Maar wist u dat een kurkvloer hét natuurlijke alternatief is voor een PVC vloer? Kurk is kurk niet meer en heeft de afgelopen jaren een stijlvolle ontwikkeling doorgemaakt. Zo wordt kurk tegenwoordig net als PVC voorzien van een stijlvolle print. Benieuwd? Lees dan verder via onderstaande link.

Lees meer over Kurk Vloeren

MAGNETISCHE PVC VLOEREN

Een magnetische PVC vloer is een innovatieve uitvinding van het merk TFD. Wilt u liever niet egaliseren en liever geen lijm gebruiken onder uw PVC vloer? Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een tijdelijk project of beurs.

Lees meer over Magnetische PVC Vloeren

LOOSE LAY PVC VLOEREN

Loose Lay, het woord zegt het al. Een los-leg PVC. Eenvoudig en snel te leggen. Goed toe te passen in projecten. Ook deze vloer is dé ideale vloer voor een tijdelijk project of bijvoorbeeld een beursvloer. Wilt u weten waarom? 

Lees meer over Loose Lay PVC Vloeren

Linoleum en Marmoleum

Als u op zoek bent naar een duurzame, ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke vloersoort als alternatief op PVC vloeren, is marmoleum misschien wel iets voor u. Hieronder leest u alles over de voordelen van marmoleum, de verschillende soorten en afwerkingen, en hoe u marmoleum het beste kunt onderhouden.

Lees meer over Linoleum en Marmoleum.

708