PVC soorten

PVC vloeren in alle soorten en maten

Ruim aanbod in PVC Soorten

Het ruime aanbod van PVC vloeren is verdeeld over wel zeven verschillende PVC soorten. Iedere soort beschikt over een unieke specifieke eigenschap. Door op onderstaande soorten te klikken treft u uitgebreide omschrijvingen per soort zodat u zelf de juiste keuze kunt maken voor uw nieuwe PVC vloer.

Groot assortiment top-merken

Naast vele PVC soorten heeft Knulst Vloeren vele verschillende PVC merken in het assortiment. Alle merken zijn stuk voor stuk met zorg voor u geselecteerd en kwalitatief goed bevonden door onze vakmensen.

Inspiratie

Om het u eenvoudig te maken hebben wij een inspiratie-pagina ingericht, boordevol sfeervolle interieurs met PVC vloeren. In onze showroom adviseren wij u graag welke PVC soort het beste past bij uw persoonlijke wensen en stijl. Bel onze adviseurs via 0341-252787 voor een gratis adviesgesprek! Welkom!

PVC Stroken

Een flexibele PVC strook die aan vloer wordt verlijmd is de meest voorkomende PVC soort. Wilt u weten waarom? En waarom er zoveel voordelen aan dit type vloer zitten?
Lees meer over PVC Stroken.

PVC Tegels

Een PVC tegel is praktisch hetzelfde principe als de PVC strook maar veelal met een steeneffect. Zoekt u een tegelvloer met de voordelen van PVC?
Lees meer over PVC Tegels.

Click PVC

Een click PVC is een uitermate geschikte vloer om zelf te leggen. Daarnaast is dit type vloer eenvoudig weer mee te nemen wanneer u besluit weer te verhuizen. Wist u dat een Click PVC ook goed toe te passen is bij een 10dB geluidsnormering?
Lees meer over Click PVC.

Loose Lay PVC

Loose Lay, het woord zegt het al. Een los-leg PVC. Eenvoudig en snel te leggen. Goed toe te passen in projecten. Wilt u weten waarom?
Lees meer over Loose Lay PVC

Natuurlijk PVC

Speciaal voor onze milieubewuste klanten zijn wij op zoek gegaan naar een Organic / Biologische PVC vloer. Een schone PVC vloer zonder schadelijke weekmakers. Wilt u weten wat dit precies inhoud? Lees meer over Natuurlijk PVC

Kurk vloer

Kurk is eigenlijk een hout soort. Maar wist u dat een kurkvloer hét natuurlijke alternatief is voor een PVC vloer? Kurk is kurk niet meer en heeft een stijlvolle ontwikkeling doorgemaakt.
Lees meer over Kurk Vloeren

Magnetisch PVC

Een magnetische PVC vloer is een innovatieve uitvinding van het merk TFD. Wilt u liever niet egaliseren en liever geen lijm gebruiken onder uw PVC vloer?
Lees meer over Magnetisch PVC

Knulst
inspiratiemagazine

Gratis aanvragenGratis aanvragen

Bezoek
onze showroom

Gratis adviesGratis advies

Onze disciplines