Green-Flor

Beyond your imagination

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

WERELDWIJD AAN DE TOP

Taiwan heeft een wereldwijde reputatie wat betreft zijn high-tech en electronische industrie. Onze modulair veerkrachtige vloeren kennen eveneens hun oorsprong in Taiwan en zijn momenteel toonaangevend in de wereldwijde markt voor vloeren. Het Green-Flor productenprogramma is één van de nieuwste creaties, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Het Green-Flor merk is eigendom van een groep van bedrijven, die de laatste 40 jaar een solide basis hebben gelegd in productie, distributie, project- en retail-activiteiten. Essentiële kennis van de markt en toeleveringsindustrie geeft hierbij toegang tot de beste grondstoffen en de laatste technische innovaties. Toewijding, betrokkenheid en constante productontwikkeling met daarbij een substantiële ervaring in het ontwikkelen en creëren van dessins, heeft geresulteerd in de nummer 1 positie in hun lokale Aziatische markt alsmede een sterke ontwikkeling van hun exportactiviteiten.

Door de samenwerking van Green-Flor met lokaal gerenomeerde en gespecialiseerde vloer-en interieurdecoratiebedrijven in verschillende landen, zijn kwaliteit, service en het juiste productadvies gewaarborgd. Green-Flor streeft naar het brengen van een ongekend uitgebreid en uniek aanbod van vloeroplossingen, volledig afgestemt op uw wensen.

Benieuwd naar de stijlvolle PVC vloeren van Green-Flor? Bekijk dan de inspiratie-pagina en selecteer de vloeren van uw voorkeur. Liever thuis op de bank oriënteren? Vraag dan het gratis inspiratie magazine aan.

MODERN VINTAGE CHIC

Fris, veelzijdig en chic zouden de juiste benamingen zijn, om de aantrekkelijke visgraatvloeren te karakteriseren! Sinds de introductie van ons product Modern Vintage, is de massale opleving van dit soort producten in de markt niet meer te stoppen. Daarom heeft het Green-Flor productprogramma een geweldige uitbreiding gekregen met de Modern Vintage Chic collectie. Een grotere en bredere plank die goed werkt in elke ambiance. Van grotere open leefruimtes tot de kleinste vertrekken, zijn deze planken en vloerpatronen een fascinatie voor het oog. Zelfs relatief kleinere ruimtes ogen aanzienlijk groter! De nieuw gecreëerde dessins hebben een ongerepte natuurlijke uitstraling met prachtige kleurschakeringen en zullen zich harmonieus mengen met de kleuren of stijlen uit uw interieur. Ze zijn een aanwinst voor zowel historische als hedendaagse eigendommen, van het traditionele grachtenpand tot het ultramoderne huis en kantoor. Een moderne vloer met een klassieke twist!

Soorten: GWF570 – Oak Original Legacy Terra, GWF571 – Oak Original Timeless Tan, GWF572 – Oak Original Serene Nature, GWF573 – Oak Original Seasoned Hazel, GWF574 – Oak Original Matured Grey.

NATURE LIVING

Puur, echt, stoer en harmonie zijn slechts enkele emoties die de Nature Living collectie kenmerken. Geheel geïnspireerd door de natuur, geeft deze collectie u subtiel originele houtdesigns in prachtig naturelle kleurstellingen. De daarbij robuuste plankafmeting met levensechte oppervlaktestructuur, geeft de mogelijkheid om een sfeer van warmte en gezelligheid te creëren. Anderzijds past hij ook perfect in een iets meer industriële interieurstijl.  Volgens de Europese normering zijn deze producten geschikt voor intensief gebruik (klasse 23) in uw woonhuis en zelfs geschikt voor licht gebruik (klasse 31) in projecten en dus garant voor jarenlang zorgeloos gebruik!  Your way of living!

Soorten: GW300 – Oak Authentic Earth Brown, GW301 – Oak Select Pure Forest, GW302 – Oak Select True Nature, GW303 – Oak Select Fresh Timber, GW304 – Oak Privilege Raw Umber, GW305 – Oak Privilege Warm Grey, GW306 – Oak Privilege Beige Taupe.

GRAND CLASS

De dagelijkse overvloed aan communicatie en technologie en de tegelijkertijd steeds meer vervagende grenzen tussen privé en werk, zorgen ervoor dat de mens op zoek is naar meer rust en evenwicht in het leven. Om dit verlangen te vertalen, zijn we daarom vooral op zoek naar authentieke, natuurlijke en bovendien persoonlijke elementen en accenten in ons interieur thuis. Green-Flor brengt daarvoor nu een ​​adembenemende innovatieve collectie in een breed pallet met prachtige kleurstellingen: de Grand Class Collection. Een melange van natuurlijke, creatieve en sfeervolle ontwerpen met verrassende aardachtige tinten alsook uitzonderlijk stijlvolle kleurencombinaties, verdeeld over 4 nieuwe dessingroepen: Harbor Selection, Woodland Selection, Gallery Selection en Nordic Selection. Hiermee wordt het wel zeer eenvoudig je persoonlijke oase te creëren in deze dynamisch wereld. De bijkomende unieke productkenmerken, zoals het nieuwe robuuste plankformaat van 22,86 x 142,24 cm, gecombineerd met de vertrouwde Green-Flor productvoordelen als een super-mat krasbestendige coating, een levensechte oppervlakte-textuur en een subtiele v -groef aan 4 zijden, garanderen een door de natuur geïnspireerd designproduct van topkwaliteit. Verleg je grenzen in interieurontwerp!

Soorten: GW801 – Harbor Avenue, GW822 – Woodland Lake, GW824 – Woodland Tropical, GW851 – Gallery Imperial Grey, GW855 – Gallery Black Pearl, GW856 – Gallery Elegant Brown, GW871 – Nodic Ice White, GW875 Nordic Lava Grey.

MASTER TREND

Succes is geen reden voor verandering maar wel voor uitbreiding! De Master collectie wordt daarom nu aangevuld met de nieuwe Master Trend designs die u hierbij aantreft. Prachtige levensechte houtdesigns volledig passend bij de laatste interieurtrends. Van serene houtstructuren in puur natuurlijke warme hout- en grijstinten, tot subtiel bewerkte houten planken waar het vakmanschap vanaf straalt. Dit alles in natuurlijk en rijk geschakeerde kleurstellingen, waardoor het authentieke van de natuur uitzonderlijk benadrukt wordt. Daarbij geven de combinatie van de levensechte oppervlakte texturen die de houtnerven naar boven brengt en een aan 4 zijden subtiele v-groef, deze vloer een buitengewoon geraffineerd en origineel karakter. Innovatieve technieken, waarbij er met meerdere dessins in 1 vloermotief wordt gewerkt, geeft een minimum aan patroonherhaling en maakt de Master Trend een daadwerkelijk door de natuur geïnspireerde verschijning. Een topper voor elk commercieel project en een must voor ieder interieur thuis. De natuurlijke match!

Soorten: GW071 – Oak Original Pure Essence, GW072 – Oak Original Warmp Taupe, GW073 – Oak Original Serene Greige, GW076 – Oak Original Serene Nature, GW077 – Oak Crafted Blended Timber, GW078 – Oak Crafted Blended Gris, GW079 – Oak Crafted Blended Cottage.

MODERN VINTAGE

De Modern Vintage collectie kenmerkt zich door haar tijdloze karakter en laat zich daardoor uitermate goed combineren met elke interieurstijl. Dit ‘visgraatparket’ is van origine een ambachtelijk en zeer specialistisch product. Door de vele arbeidsgangen, wordt dit alleen uitgevoerd door de beste specialisten en krijgt het zo haar uiteindelijke uitstraling. Hierdoor was het product niet voor iedereen weggelegd. Door gebruik van de nieuwste materialen en technieken is het nu mogelijk om een vloer te creëren met een identieke uitstraling en beduidend minder arbeidsgangen. Een exclusieve vloer met hedendaagse designs, die modern en vintage optimaal combineren. Een klassieke vloer in een modern jasje!

Soorten: GWF 055 – Oak Gold Brown, GWF 056 – Oak Tundra Beige.

MASTER COLLECTION

Deze collectie is niet alleen bijzonder door haar speciale afmeting en karakter, maar ook door het brede en evenwichtige dessin- en kleurenpalet. Het weerspiegelt daarnaast de nieuwste interieurtrends. De combinatie van een levensechte oppervlakte-textuur, die de houtnerven naar boven brengt, en een aan 4 zijden subtiele v-groef, geeft deze vloer een buitengewoon authentiek karakter, zoals de natuur het oorspronkelijk bedoelt heeft. Innovatieve technieken zorgen ervoor dat er nagenoeg geen patroonherhaling is en dat maakt de Master Collection een daadwerkelijk door de natuur geïnspireerde verschijning. Een topper voor elk commercieel project of interieur thuis. De natuurlijke match!

Soorten: GW049 – Pine Fieldcorn Brown, GW056 – Oak Tundra Beige, GW050 – Pine Flour Brown, GW058 – Oak Light Brown, GW055 – Oak Gold Brown, GW054 – Oak Umber Brown, GW053 – Oak Almond Brown, GW051 – Pine Terra Brown, GW059 – Oak Contemporary Indium Grey, GW057 – Oak Graphite Grey, GW052 – Oak Ginger Brown, GW048 – Pine Barn Brown.

TRUE SPIRIT

De True Spirit collectie is de meest rijke, robuuste en natuurlijke plankencollectie met een karaktervol kleurenpalet. Een levensechte plank met een natuurgetrouwe voel- en zichtbare oppervlaktestructuur, gecreëerd met de nieuwste technologieën voor registered embossing; het reliëf volgt exact het natuurlijke patroon van de houtnerf alsook de karakteristieke knoesten. Een daarbij aan 4 zijden van de plank met vakmanschap aangebrachte subtiele v-groef, geeft deze vloeren een ongeëvenaarde authentieke uitstraling, waardoor hij uitermate geschikt is als sfeermaker in elk interieur, maar zeker ook past in de meest belopen stoere jeans-boutiek door de solide productconstructie. Een natuurgetrouwe keuze.

Soorten: GWR008 – Oak Charcoal Grey, GWR011 – Oak Graphite Grey, GWR007 – Oak – Raw Umber, GWR009 – Oak – Earth Brown, GWR027, GWR028.

NEW SQUARE PIAZZA

Van oorsprong zijn Squares & Piazza’s de centrale- en belangrijke plekken in steden waar mensen samenkomen. De New Square & New Square Piazza Collection kunnen perfect dezelfde functie vervullen in uw eigen interieur! De natuurlijke kleurgradaties in de subtiele dessins van de New Square en New Square Piazza Collectie, laten zien dat steen een tijdloos materiaal is dat thuis hoort in de huidige interieurtrends. De geraffineerde, stijlvolle en elegante uitstraling zal een absolute meerwaarde zijn voor elk interieur. Deze tegels zijn zeer slijtvast en daarbij zeer gemakkelijk schoon te maken. Door het gebruikte materiaal is het bijkomende voordeel dat de tegel niet koud aanvoelt en daardoor comfortabel is in gebruik. Dit unieke tegelontwerp onderscheidt zich verder door zijn robuuste afmetingen; de New Square in 60 x 60 cm en de New Square Piazza in 91,44 x 91,44 cm. De ultieme designexclusiviteit die u zoekt.

Soorten: GT601 – Concrete – Charcoal Grey, GT602 – Concrete – Dark Brown, GT603 – Concrete – Umber Brown, GT604 – Concrete – Graphite Grey, GT605 – Concrete – Indium Grey, GT606 – Concrete – Light Brown, GT607 – Concrete – Light Grey, GT901 – Concrete Charcoal Grey, GT902 – Concrete Dark Brown, GT903 – Concrete Umber Brown, GT904 – Concrete Graphite Grey, GT905 – Concrete Indium Grey, GT907 – Concrete Light Grey.

STYLISH GRID

Natuurstenen vloeren en designs zijn niet alleen indrukwekkend, maar geven een ruimte het gevoel  van klasse en grandeur. Met een stijlvolle vleug van natuurlijke elegantie is het een krachtig element in elk interieurontwerp. Dit type vloer is daarbij probleemloos te combineren met een verscheidenheid aan meubilair, decoraties en accessoires en is daardoor geschikt voor elke stijl en generatie! De Stylish Grid Collectie met een rechthoekig groot tegelformaat van 45,72 x 91,44 cm, is dan ook een logische en welkome aanvulling op het bestaande succesvolle Green-Flor tegelprogramma. De collectie zelf speelt in op de nu aankomende interieurtrends; stoere maatvoering, natuurlijk en soms ietwat industriële, maar warme dessins in natuurlijke en aardachtig gedempte tinten. Steengoed met persoonlijkheid & karakter!

Soorten: GT491 – Mineral Onyx Black, GT492 – Mineral Terra Brown, GT493 – Mineral Talc Taupe, GT494 – Concrete Cement Medium Grey, GT495 – Concrete Cement Light Grey.

634