PVC vloeren in Rotterdam

Ambachtelijke PVC vloeren en vloerverwarming van Knulst

Knulst Vloeren is een ambachtelijk familiebedrijf en bestaat sinds 1958. Wij hebben ruime ervaring in het leveren en leggen van PVC vloeren. Vanuit regio Rotterdam weet men ons regelmatig te vinden voor sfeervolle PVC vloeren. Knulst Vloeren levert en legt zowel verlijmde PVC stroken als click PVC vloeren en PVC tegels (met of zonder voeg) in iedere gewenste vorm, kleur, stijl en prijsklasse. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Gratis inspiratie en magazine

Om de keuze makkelijk te maken hebben staat onze website boordevol inspiratie waarmee u eenvoudig uw nieuwe droomvloer kunt selecteren. Ook kunt u het gratis inspiratie magazine aanvragen vol met handige informatie en stijlvolle interieurfoto’s bij onze klanten thuis

Assortiment

Knulst PVC Vloeren levert meer dan 700 soorten PVC vloeren in verschillende kleuren, stijlen en prijsklassen. Er is voor iedere ruimte en persoon wel een geschikte PVC vloer. Hieronder kunt u klikken op de gewenste PVC soort of PVC merk om onze uitgebreide collectie te bekijken.

PVC soorten

PVC merken

Alle informatie over PVC vloeren

Bij Knulst Vloeren weten we praktisch alles over PVC vloeren. Al vele jaren bedienen wij klanten uit regio Rotterdam met het leveren en (aan)leggen van PVC vloeren. Ook voor aanvullende informatie en vragen weet men ons vanuit heel Nederland te vinden. Hoe zit het bijvoorbeeld met weekmakers in PVC vloeren? Of wat zijn nu precies de nadelen van PVC? Hoe zit het met een PVC vloer en huisdieren? En is PVC wel kleurvast? Bij Knulst vinden wij vragen heel gewoon bij een dergelijke investering. Wilt u zekerheid? Ga dan voor een PVC vloer inclusief leggen, desgewenst inclusief plinten. Wij van Knulst geven u een aantrekkelijke garantie zodat u met een gerust hart jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe vloer!

Reviews

De PVC vloeren van Knulst komt u echt overal in Nederland tegen. Wij zijn trots u te mogen vermelden dat onze klanten na jaren nog steeds goed te spreken zijn over ons vakmanschap en hoge kwaliteit afwerking. Bekijk hier bijvoorbeeld een referentievideo van een tevreden klant. Onze klanten geven ons tevens een hoge score op Qasa.nl. Lees onze reviews om uzelf te overtuigen van ons vakmanschap.

Een PVC vloer in iedere ruimte

Een PVC vloer is mogelijk in iedere ruimte mits voldaan wordt aan de juiste condities, voorbereiding en afwerking. Lees snel verder waar u op met letten in uw specifieke ruimte.

Meer weten over PVC vloeren

Als u meer wilt weten over het kopen van een PVC vloer of het zelf leggen daarvan is dat mogelijk. Klik op onderstaande onderwerpen voor een uitgebreide beschrijving.

Andere interessante pagina over PVC vloeren

Knulst
inspiratiemagazine

Gratis aanvragenGratis aanvragen

Bezoek
onze showroom

Gratis adviesGratis advies

Onze disciplines