Een woonkamervloer van PVC

Uw interieur, uw smaak, uw favoriete woonstijl, uw droominterieur. Ze vragen om een speciale vloer. Stoere planken, doorleefd parket, een elegante visgraatvloer, een verouderde kasteelvloer misschien. Een houten vloer of toch liever praktisch PVC met zijn vele voordelen.

Woonkamervloeren: waarom kiezen voor PVC?

Waarom zou u kiezen voor een PVC woonkamervloer en niet voor bijvoorbeeld een houten vloer of laminaat? Uw woonkamer is de plek in huis waar de meeste tijd wordt doorgebracht. Deze omgeving straalt uw aanwezigheid uit. Dit is tevens de ruimte waar een vloer veel te verduren krijgt. Als u uw woonkamervloer met PVC bekleedt, houdt dit concreet in dat u een slijtvaste vloer hebt die tegen een stootje kan. Schoonmaken gaat eenvoudig en er kan geen vuil tussen de PVC stroken / vinyl stroken komen. De vloeren kunnen perfect samengaan met vloerverwarming. U kunt uw woonkamer bekleden met een PVC vloer die de specifieke eigenschap van echt hout nabootst. Vrijwel elke soort vloer is mogelijk: Een PVC vloer die er oud en doorleefd uitziet, of eentje met robuuste PVC planken. Of stroken die er uitzien als gewoon laminaat. Keuze te over! 

Onderhoud van een PVC huiskamervloer

Elke vloer in een woonkamer heeft onderhoud nodig. De PVC planken zijn dan wel sterk op elk gebied, toch is er een aantal zaken waarmee u rekening dient te houden. Zo is het raadzaam om ervoor te zorgen dat PVC vloeren niet in direct contact met zonlicht komen. UV straling is overigens slecht voor het gehele interieur. Waak ervoor dat het te warm wordt in de woonkamer. Temperaturen vanaf dertig graden Celsius kunt u het beste voorkomen. Het schoonmaken van uw PVC vloer kunt u het beste doen zonder gebruik van te agressieve schoonmaakmiddelen. Deze kunnen uw nieuwe vloer ruïneren. Zand en ander vuil kunt u het beste direct verwijderen. Voorkom dat mensen uw huiskamervloer beschadigen door op hoge hakken of, erger nog, naaldhakken te lopen. 

PVC vloer kopen

Kijkt u rustig rond op onze website. Mocht u vragen hebben of extra informatie nodig hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1958 zijn we al vloerspecialist en we hebben een schat aan ervaring en kennis in huis

Een vloer kopen is niet moeilijk, maar om de juiste vloer te kiezen, hebt u kennis van zaken nodig. Die kennis hebben wij in huis en delen we graag met u. Wij zijn al sinds 1958 vloerenspecialist en weten werkelijk alles van vloeren. Neem rustig een kijkje op onze website, selecteer met de handige keuzehulp gemakkelijk de vloer van uw voorkeur. Wilt u meer weten over PVC vloeren of een advies op maat?

 

309
Gratis Inspiratie Magazine 2017
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2017
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie