PVC vloer in een Winkel

Een stijlvolle en slijtvaste oplossing

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

EEN PVC VLOER ALS WINKELVLOER

Een PVC vloer wordt ook wel een ‘Vinyl vloer’ genoemd. Het zijn uitstekende vloeren om in winkels (of andere projecten) te leggen. De toplaag van een ‘PVC winkelvloer’ is vuilafstotend, waardoor deze eenvoudig schoon te houden is (ook onderhoudsarm genoemd). Vinyl vloeren zijn sterk, krasvrij, geluiddempend en gaan lang mee. Daarom worden ze steeds vaker als winkelvloer toegepast. Op iedere vloer zit standaard 10 jaar garantie. Maak gebruik van onze legservice, zodat de vloer op de juiste wijze gelegd wordt. Knulst PVC Vloeren heeft veel ervaring met het leggen van winkelvloeren. U kunt o.a. kiezen uit tegels en stroken, maar ook uit diverse patronen en kleuren.

INSPIRATIE EN ADVIES

Een vloer uitzoeken begint bij inspiratie! Bekijk daarom onze inspiratie-pagina boordevol PVC vloeren of vraag ons gratis inspiratie magazine aan! Bent u uitgekeken? Bel dan gerust 0341-252787 of bezoek onze showroom om met één van onze adviseurs te spreken, Wij voorzien u graag vrijblijvend van alle benodigde informatie.

INTERESSE IN PROJECTVLOEREN?

Bent u architect, aannemer of turnkey organisatie? Knulst Vloeren verzorgt naast vloeren voor particulieren met grote regelmaat vloeren voor projecten. Daarbij kunt u denken aan vloeren voor ziekenhuizenscholenrestaurants en bedrijfspanden, Neem gerust contact op om eens te spreken over de mogelijkheden. Knulst Vloeren heeft vrijwel alle bekende PVC merken in het assortiment. Wji hebben ca. 700 soorten op staal in onze showroom aanwezig. Desgewenst voorzien wij u graag van een persoonlijk advies op maat voor uw project.

704