Vinyl vloeren in alle soorten en maten

Consumenten kiezen steeds vaker voor vinylvloeren en laten bijvoorbeeld laminaatvloeren links liggen. Zo gek is dat nog niet, want een vloer van vinyl (ook wel PVC vloer genoemd) is veel sterker dan menig ander soort vloer en heeft bovendien nog veel meer voordelen.

Voordelen van Vinyl

Een vinyl strook of plank benadert de eigenschappen en uitstraling van hout. Ook vanwege de afschuining, de 'vellingkant', rondom de PVC strook. Met een vinylvloer in huis hoeft u zich bovendien geen zorgen meer te maken over geluidsoverlast. Een vloer van vinyl heeft namelijk een geluidsdempende werking. Daarnaast is de kans op slijtage nihil en is het schoonhouden een klein kunstje. Ideaal dus voor huishoudens die geregeld mensen over de vloer krijgen. PVC vloeren kunnen overigens gewoon samen met vloerverwarming gelegd worden. Het is niet goed de vloer tot boven de dertig graden te verwarmen. 

Het comfort van vinyl

Vinyl heeft als belangrijke eigenschap dat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt. Laminaat kan al snel koud aanvoelen, met PVC of vinyl is dat niet het geval. Ook al hebt u geen vloerverwarming, optrekkende kou in huis is verleden tijd! 

De toplaag

De toplagen van vinyl planken zijn gecoat. Hoe dikker de toplaag, des te duurzamer is de vinyl plank. Dankzij de speciale coating op de toplaag zijn de vloeren geschikt om te leggen in vrijwel elke ruimte in huis. De PVC vloeren worden dankzij hun uitmuntende eigenschappen ook veel gebruikt in showrooms, winkels en in kantoorpanden. 

Veel verschillende vinylvloeren

Wij kunnen u vrijwel elke vinylvloer aanbieden die u wenst! De stroken zijn ook verkrijgbaar in diverse afmetingen. We leggen u ook graag uit hoe u de vloeren zelf kunt leggen. Al is het raadzaam om dit, als u niet eerder een vloer hebt gelegd, uit te besteden aan een professional.Meer weten? Onze adviseurs geven u graag een advies op maat! Bel 0341-25 27 87 of laat u terugbellen.

vloeren brochure

433
Gratis Inspiratie Magazine 2017
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2017
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie