PVC Soorten - Rigid

Een revolutie onder de PVC vloeren!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

NIEUWE GENERATIE CLICK PVC IS EEN WARE TREND!

Met recht de hipste trend op vloerengebied. Rigid, Rigid Core, of Rigide PVC vloeren. Een kwalitatieve click PVC vloer met vele benamingen. Echter uniek en eenduidig als het gaat om de fantastische producteigenschappen. Ze zijn een ware revolutie in PVC vloerenland. Nog maar kort op de markt maar nu al een absolute blijver! Dit onverwoestbare type PVC vloer is dé ideale vloer. Onverwoestbaar, geluidsabsorberend, vlekbestendig en eenvoudig te leggen zonder dat oppervlaktevoorbereiding benodigd is.

DE VOORDELEN VAN RIGID PVC VLOEREN

Een Rigid, Rigid Core of Rigide vloer is een verbeterde variant PVC vloer. Werkelijk alle goede eigenschappen van PVC zitten in dit type vloer verwerkt met de voordelen van een Click verbinding. Rigid vloeren hebben veel voordelen ten opzichte van veel andere vloersoorten. Hieronder een opsomming.

EEN RIGID VLOER HEEFT EEN HOGE KWALITEIT!

Rigid is dé vloer van de toekomst vanwege de uitzonderlijke kwaliteit. Doordat een Rigid PVC vloer een harde kern heeft, is deze ongevoelig voor krassen en deuken. De ideale vloer voor extreem intensief gebruik dus. Rigid is daarnaast (in tegenstelling tot andere PVC soorten) ongevoelig voor water en krimp (veelal veroorzaakt door zonlicht of wisselingen in temperatuur). Rigid is dé ideale vloer  voor spelende kinderen, huisdieren, omvallende pannen en knoeien in de keuken!

RIGID PVC IS MOOI EN REALISTISCH!

Het mooie van Rigid is dat de top-kwaliteit hand in hand gaat met de extreem realistische uitstraling. Ze zijn in veel gevallen nauwelijks van echte houten vloeren of echte keramische- of natuurstenen tegels te onderscheiden. 

IDEALE VLOER VOOR DOE-HET-ZELVERS

Een Rigid vloer is eenvoudig zelf te leggen. Dankzij de kurk onderlaag hoeft uw ondervloer niet meer geëgaliseerd te worden en kunt u zelfs zonder gebruik van een ondervloer direct starten met het leggen van uw Rigide PVC vloer. Dankzij het handige kliksysteem legt u de planken eenvoudig op hun plaats.

RIGID VLOEREN ZIJN DUURZAAM

Omdat een Rigid vloer een harde kern heeft, en daardoor enorm sterk is, heeft u nauwelijks omkijken naar deze vloer als deze eenmaal ligt. Daarnaast is het het materiaal volledig recyclebaar en kiest u dus voor een verantwoorde en duurzame oplossing.

RIGID PVC ZIEN IS GELOVEN!

Benieuwd naar alle stijlvolle Rigid PVC vloeren? Bekijk onze inspiratie-pagina of breng een bezoek aan onze grote vloerenshowroom in Nunspeet. We vertellen u graag alles over dit veelzijdige vloertype. Merken als Moduleo LayRedQuick-Step en Belakos hebben schitterende dessins Rigide PVC vloeren. Deze merken zijn allemaal te bewonderen in de showroom van Knulst Vloeren. Desgewenst voorzien we u tijdens ons vrijblijvend adviesgesprek graag van een interessante prijsindicatie voor uw nieuwe Rigid PVC vloer. Welkom!

680