134

PVC vloer Huis ter Heide

Via onze dochter zijn wij terecht gekomen bij het familiebedrijf Knulst. Wij hebben een nieuw huis en daar hadden we natuurlijk een vloer voor nodig. Ter oriëntatie gingen we naar Knulst om daar wat informatie te verkrijgen over het grote aanbod van vloeren. Knulst is een bedrijf wat allerlei producten in de showroom heeft, dus we konden duidelijk de verschillen zien. Zelf dachten we aan een laminaatvloer. Toen we bij Knulst in de showroom waren heeft onze adviseurs ook het product PVC laten zien. Wij waren gelijk weg van dit product. Het lijkt net hout en dat was ook de reden waarom wij een V-groef erin wilden, dit geeft de vloer nóg een ‘echtere’ uitstraling. De adviseur nam ruim de tijd voor ons en heeft allerlei mogelijkheden getoond. Uiteindelijk konden wij op basis van zijn advies, de juiste en onze eigen keuze maken.

We mochten nog een staal meenemen naar huis, zodat we konden zien hoe het bij ons huidige meubilair stond. Eenmaal thuis zagen we dat de vloer prachtig stond bij ons mooie erfstuk, de piano en bij de overige meubelen. Wij waren overtuigd van onze keuze voor PVC. Ook wilden wij graag zaken doen met Knulst. Zij hebben jarenlange ervaring en hebben ons een zeer deskundig advies gegeven.

Ook het leggen is ook zeer soepel en snel verlopen. In 2 dagen lag op beide verdiepingen een prachtige PVC vloer. Nog dagelijks genieten wij van onze mooie vloer, het maakt ons interieur tot een prachtige geheel.

 

Fam. De Boer, Huis ter Heide

Wat kost deze vloer?

Vul nu uw gegevens in en ontvang direct een scherpe offerte.


Gratis brochure
 
320
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie