132

PVC-vloer Berkenwoude

Wat zijn wij blij met onze prachtige PVC vloer. Wij waren op zoek naar een nieuwe vloer, die over de plavuizen heen gelegd kon worden. 

PVC is een dun product waardoor er geen grote aanpassingen hoefde plaats te vinden. Via internet zijn wij bij Knulst terecht gekomen. We hebben er een dagje uit van gemaakt, door het te combineren met een bezoekje aan vrienden. Het contact in de showroom was erg goed. Er werd de tijd voor ons genomen en we hebben alle mogelijkheden besproken. Al vrij snel vonden wij onze droomvloer tussen de grote collectie aan vloeren.

Ook het leggen is zeer soepel en snel verlopen; wat een vakmannen! Er werd met ons meegedacht en ze waren erg vriendelijk. Het uiteindelijke eindresultaat is nog mooier dan wij hadden verwacht.

Heerlijk dat we nu zo’n sterke vloer hebben, die ook nog eens warm aan de voeten is. We hebben er weinig onderhoud aan en hoeven er nauwelijks naar om te kijken. En wat een verandering voor ons interieur, een nieuwe vloer. De woonkamer en de keuken zijn gelijk een stuk lichter en het oogt ruimer. Nogmaals, we zijn enorm blij met deze prachtige vloer. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

 

Dhr. en mevr. Moerer, Berkenwoude

Wat kost deze vloer?

Vul nu uw gegevens in en ontvang direct een scherpe offerte.


Gratis brochure
 
320
Gratis Inspiratie Magazine 2017
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2017
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie