Showroom Knulst PVC vloeren

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze grote showroom in Nunspeet. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten we onze grote vloerencollectie zien. We hebben meer dan 700 voorbeeldstalen van PVC vloeren. Uiteraard hebben wij in de showroom ook PVC vloeren liggen. Dit zorgt ervoor dat u een duidelijk beeld krijgt van de verschillende soorten en legmogelijkheden. Een PVC vloer is namelijk een product dat je moet zien, voelen en ervaren.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in één van de grootste vloerenshowroom van Nederland. Van harte welkom! Wij adviseren u om een afspraak te maken.

Tip: neem stalen van uw huidige meubels, gordijnen of verf mee naar de showroom.

pvc vloeren showroom

Knulst PVC vloeren levert en legt door héél Nederland. Bekijk de grote collectie PVC vloeren. Knulst levert meer dan 700 soorten PVC vloeren en heeft ervaring sinds 1958! Wij adviseren u graag bij het kiezen van uw ideale PVC vloer.

pvc vloeren stalen

Onze adviseurs staan u graag te woord. Bel met 0341- 25 27 87 of laat uw nummer achter en u wordt z.s.m. teruggebeld. U bent van harte welkom in onze showroom. Graag tot ziens!

608
Gratis Inspiratie Magazine 2017
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2017
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie