PVC vloeren regio Zwolle, Kampen, Meppel

Een onderhoudsvriendelijke vloer; een 'vloerverwarming vloer'; een duurzame of geluidsarme vloer? PVC vloeren zijn in de regio Zwolle, Kampen en Meppel door ons te bezorgen! Daarvoor kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze showroom, waar veel verschillende soorten PVC vloeren zijn uitgestald. U kunt de multifunctionele vloer ook door ons laten leggen, als u bijvoorbeeld geen zin of gelegenheid hebt om de vloer zelf te leggen. PVC vloeren worden in de regio Zwolle, Kampen en Meppel in perfecte staat bij u thuisbezorgd.

Jarenlange ervaring in kunststof vloeren

Kunststof vloeren (PVC / Vinyl) zijn een van de meest krachtige vloeren die er zijn. Het is een genot om er overheen te lopen (ze zijn geluidsdempend van zichzelf) en met de tinten, kleuren en motieven die u zelf kunt bepalen, straalt de hele woning uw persoonlijkheid uit. Wij van Knulst PVC vloeren zijn al jarenlang vloerspecialist. Over PVC weten we u werkelijk alles te vertellen! Onze adviezen zijn betrouwbaar en we zijn altijd bereid om iets extra's voor u te doen.

Levering door heel Nederland

We leveren niet alleen in de regio Zwolle, Kampen en Meppel. We bezorgen onze vloeren in vrijwel elke gewenste provincie in Nederland. Heb u vragen over de levering? Tijdens openingstijden kunt u bellen met een van onze medewerkers. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Leveren en installeren door onze vloerleggers

Naast het leveren van de vloer, kunnen onze vloerleggers de PVC vloer ook zelf voor u leggen! Dit tegen een redelijke vergoeding. We nemen u al het werk uit handen. Zo zullen we zelf de ondervloer egaliseren en werken we alles perfect af. Bent u geïnteresseerd in onze vloeren, en wilt u deze laten bezorgen of zelfs laten leggen? Neem gerust tijdens de openingstijden contact met ons op. We weten zeker dat we u verder kunnen helpen! 

622
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie