PVC vloeren regio Harderwijk, Putten, Ermelo

U hebt er vast al over nagedacht welke PVC vloer het beste bij u zal passen? Wij bezorgen onze PVC vloeren in de regio Harderwijk, Putten en Ermelo. Op onze site ziet u welk assortiment wij hebben. Bent u er nog niet helemaal over uit en is het lastig om op afstand een keuze te maken? Dan is een bezoekje aan onze prachtige showroom in Nunspeet de moeite meer dan waard. Of vraag direct onze gratis brochure aan!

Topvloeren geleverd door PVC vloerspecialist

Knulst PVC vloeren is dé specialist in kunststof vloeren. We verstrekken u alle informatie en geven u graag praktische adviezen. Overigens doen wij naast de bezorging ook graag de installatie van de vloer voor u. Inclusief het egaliseren, lijmen en leggen, tenzij u dit liever zelf wilt doen. Het zelf leggen van een PVC vloerbedekking is niet moeilijk, mits u onze adviezen precies opvolgt. Wilt u wel zelf leggen maar het egaliseren van de ondervloer uitbesteden? Dat laatste is namelijk wel een nauwkeurige klus die we graag voor u uitvoeren.

Onderhoudsvrije vloeren van topkwaliteit!

Knulst PVC vloeren levert geen z.g. 'budget vloeren'. Wij verkopen alleen topmerken onderhoudsvrije PVC vloeren, die bovendien gunstig geprijsd zijn. Zo verkopen we o.a. de topmerken Armstrong, Beautifloor, Moduleo en Forinn. Het verschil tussen 'budget vloeren' en deze topmerken PVC vloeren leggen we u graag uit. Al deze PVC vloeren kunnen we in de regio Harderwijk, Putten en Ermelo laten bezorgen en leggen.

Diverse soorten duurzame PVC vloeren

Bij ons kunt u PVC stroken -/ planken bestellen maar ook Click PVC, tegels van PVC en zelfs magnetisch PVC. Deze laatste vloersoort is wel erg eenvoudig te leggen; de ondervloer hoeft namelijk in veel gevallen niet geëgaliseerd te worden.  Wilt u graag meer informatie? Of hebt u adviezen nodig? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar! Of bezoek onze winkel met showroom. 

624
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie