PVC vloeren regio Almere, Lelystad, Dronten

Bent u op zoek naar PVC vloeren in de regio Almere, Lelystad of Dronten? U kunt het allerbeste zoeken naar specialisten op dat gebied. Zij weten u alles over deze multifunctionele vloeren te vertellen en kunnen u altijd van advies voorzien. Knulst PVC vloeren is specialist op het gebied van PVC vloeren. Wij kunnen uw vloer leveren in de regio Almere, Lelystad en Dronten. Trouwens, we bezorgen onze kunststof vloeren in heel Nederland! Dus niet alleen in de provincie Gelderland. Vraag naar onze leveringsvoorwaarden.

Bezorgen en installeren van uw vloer

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om de vloer zelf te leggen. Wij helpen u daar graag mee, met waardevolle tips en adviezen. Het is niet zo heel moeilijk om 'vinylvloeren' zelf te leggen. Onze leggers van vloeren hebben veel ervaring met het leggen daarvan. Inmiddels heeft Knulst PVC vloeren een enorm groot klantenbestand opgebouwd en liggen onze vloeren in zowel winkels en kantoorpanden, als bij particulieren thuis. Neem gerust contact met ons op en informeert u naar de mogelijkheden.

Welke PVC vloer bestellen?

Een PVC vloer kan zowat elke natuurlijke structuur nabootsen; Ruwe houten planken, zacht natuursteen of een laminaatstructuur. De PVC stroken zijn flexibel en daarom gemakkelijk te leggen. De toplagen (deze laag beschermt uw vloer) zijn van een hoge kwaliteit, de vloer kan jarenlang mee! U staat gegarandeerd versteld van de mogelijkheden. Kom daarom gerust eens kijken in onze showroom en laat u zich door ons overtuigen.  

623
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie