PVC vloeren in regio Amersfoort, Hoevelaken, Soest, Baarn.

Bent u op zoek naar droomvloer bij u in de regio? Als vloerenspecialist leveren wij vloeren aan klanten in heel Nederland. We zijn dagelijks op pad om advies te geven, bestellingen af te leveren én vloeren te leggen. Ook bij u in de buurt. 

Echt hout of levensechte lookalike vloeren?

Past in uw interieur een PVC vloer of een stoere houten vloer? Een houten vloer is voor 100 procent een natuurproduct. Als de vloer vakkundig is gelegd, zal deze nauwelijks gaan ‘werken’. Het hout voelt warm aan en oogt sfeervol. Voor de liefhebbers gaat er niets boven een houten vloer. Wilt u de uitstraling van planken of parket combineren met de voordelen van PVC? Dan zal onze collectie PVC vloeren (meer dan 600 soorten!) u verrassen. Vloeren die bedrieglijk veel op hout lijken.

Een PVC vloer heeft een paar grote voordelen: de vloer is stil (weinig contactgeluid), sfeervol, vochtbestendig en onderhoudsvrij. Misschien bent u vast van plan voor hout of PVC te kiezen, maar wij zouden zeggen: kom eerst eens langs in onze showroom of vraag een gratis brochure aan.

396
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie