PVC VLOEREN IN REGIO AMERSFOORT,
HOEVELAKEN, SOEST, BAARN

Knulst uw ambachtelijke lokale vloerenspecialist!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

PVC VLOEREN IN REGIO AMERSFOORT, HOEVELAKEN, SOEST EN BAARN

Bent u op zoek naar droomvloer bij u in de regio? Als vloerenspecialist leveren wij vloeren aan klanten in heel Nederland. We zijn dagelijks op pad om advies te geven, bestellingen af te leveren én vloeren te leggen. Ook bij u in de buurt!

ECHT HOUT OF LEVENSECHTE LOOKALIKE VLOEREN?

Past in uw interieur een PVC vloer of een stoere houten vloer? Een houten vloer is voor 100 procent een natuurproduct. Als de vloer vakkundig is gelegd, zal deze nauwelijks gaan ‘werken’. Het hout voelt warm aan en oogt sfeervol. Voor de liefhebbers gaat er niets boven een houten vloer. Wilt u de uitstraling van planken of parket combineren met de voordelen van PVC? Dan zal onze collectie PVC vloeren (meer dan 600 soorten!) u verrassen. Vloeren die bedrieglijk veel op hout lijken. Bekijk de verschillende PVC soorten en PVC merken van Knulst Vloeren. Een PVC vloer heeft een paar grote voordelen: de vloer is stil (weinig contactgeluid), sfeervol, vochtbestendig en extreem onderhoudsvriendelijk!

INSPIRATIE EN SHOWROOM

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze inspiratie-pagina boordevol stijlvolle interieurs met PVC vloeren. Of vraag het gratis inspiratie magazine aan om u te oriënteren op een nieuwe vloer. Uitgekeken? Plan dan uw bezoek in onze showroom. Onze adviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend advies. De koffie staat klaar. Welkom!

723