Uw PVC vloer ook in Gelderland!

U hebt gezocht op "PVC vloeren Gelderland" en gelukkig bent u op onze website terechtgekomen. Want wij zijn PVC vloerspecialist en kunnen uw vloer ook in Gelderland leveren.

PVC vloeren in Gelderland bezorgen

De bezorging van uw prachtige PVC vloer doet Knulst PVC vloeren  graag voor u. U kunt op ons rekenen en er vanuit gaan dat de vloer in perfecte staat geleverd wordt. Natuurlijk kunt u eerst onze showroom in Nunspeet bezoeken! In de showroom van Knulst PVC vloeren zijn veel soorten vloeren uitgestald. Deskundige medewerkers staan voor u klaar en geven u graag tips of adviezen.

Welke vloeren leveren wij?

We leveren uitsluitend PVC vloeren van topkwaliteit. Deze kunnen jarenlang mee. U kunt kiezen uit verschillende motieven, kleuren en afmetingen. Ook leveren wij schitterende houten vloeren.

De voordelen van een kunststof vloer

Een kunststof (PVC) vloer heeft alleen maar voordelen. Zo zijn ze geluidsdempend van zichzelf, kunnen ze in combinatie met vloerverwarming gelegd worden, zijn ze zeer makkelijk schoon te houden en kunt u ze leggen (of laten leggen door ons) in vochtige ruimtes. Daarnaast zijn ze onderhouds- en milieuvriendelijk.

Uw vloer laten leggen

U kunt deze vloeren zelf leggen. Maar mocht u hier zelf geen tijd of gelegenheid voor hebben, dan kunt u op ons rekenen! Onze vakmensen komen graag bij u langs en leggen de vloer er prachtig voor u in. Bezoek onze showroom of bel met een van onze medewerkers tijdens de openingstijden. U kunt uw telefoonnummer na openingstijd bij ons achterlaten. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

529
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie