PVC Vloeren Ervaringen

Lees ervaringen van anderen met PVC vloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

PVC VLOEREN ERVARINGEN

Mensen die zelf een PVC vloer hebben, zullen daarmee alleen maar positieve ervaringen hebben. Dit type vloer bezit namelijk erg veel goede eigenschappen. Laminaat bijvoorbeeld kan hier nooit tegen concurreren. Zo zijn de kunststof vloeren ontzettend sterk en duurzaam. Want ze gaan vele jaren mee. Een PVC vloer met een goede toplaag (zelf leveren we altijd kwaliteit vloeren met de beste toplagen) is krasvrij en zelfs vloeistoffen kunnen niet in de PVC plank doordringen. Er gaat een koffiekopje met inhoud over de vloer? Geen nood! Even deppen met een doekje en schoon water, en je ziet er niets meer van terug. Een spelend kind dat iets te enthousiast de vloer bewerkt met een rode viltstift? Geen paniek! Met een beetje schoonmaakmiddel is ook dit probleem binnen no time opgelost!

PVC VLOER RECENSIES

Klanten van ons zijn razend enthousiast over de PVC vloeren die wij leveren. De vloeren, die we ook wel vinylvloeren noemen, worden momenteel veel verkocht en zijn immens populair. Een visgraatvloer, een vinylvloer met een stoere eikenhouten look of een witte moderne vloer? PVC vloeren bootsen natuurlijke materialen perfect na.  Zo vertelde een klant: “Deze kunststof vloer is niet van echt te onderscheiden”. Bekijk ook wat onze klanten vertellen. Ook op diverse forums op het internet zijn de ‘PVC vloer ervaringen’ positief:

  • “Kieren en naden zijn er niet. Ik kan eindelijk weer lekker dweilen!’
  • “De prijzen voor PVC vloeren zijn ongeveer gelijk aan die van laminaat. Dan is de keuze snel gemaakt…”
  • “Omdat we vloerverwarming hebben, hebben we gekozen voor deze vinylvloer. We zijn er reuze blij mee!”
  • “Iedereen die bij ons op bezoek komt, zegt hoe mooi ze onze houten vloer vinden. Maar… we hebben geen houten vloer maar een kunststof vloer!”
  • “Ik heb een vloer met ‘Click PVC’ zelf gelegd. Dit ging zo gemakkelijk en snel. Voor mij nooit meer laminaat”

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

We hebben enorm veel ervaring met PVC vloeren. We weten er werkelijk alles van. Heeft u advies nodig of hebt u vragen? U kunt ons altijd bellen via 0341-252787 of vul het contactformulier in en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk.

722