136

Project PVC-vloer Herbergier

Onze droom kwam uit; wij zijn een Herbergier gestart in Venlo. Een Herbergier is bedoelt voor mensen met geheugenproblemen zoals dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners zich thuis voelen op deze en dat ze kunnen blijven doen wat zij gewend zijn.

Anderen die ook werken met het concept Herbergier, raadde ons aan om een PVC vloer te kiezen. De vloer moet huiselijk aan doen en vooral erg praktisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Via internet zijn wij bij Knulst in Nunspeet terecht gekomen. Wij hebben een aantal stalen opgevraagd en deze zijn naar ons opgestuurd. Na een aantal dagen heeft Knulst contact met ons opgenomen en hebben we een afspraak gemaakt. De adviseur is bij ons aan huis geweest, met nog meer stalen. Zij hadden een ruime keus en prachtige stalen. Ook vonden wij het belangrijk dat de akoestiek in de woning goed is. De adviseur kwam erg betrouwbaar over, heeft veel verstand van zaken en dacht vooral ook goed met ons mee.

Het is belangrijk dat de vloer niet glad is en van hoge kwaliteit, vooral in de gezamenlijke ruimtes. Ook wat betreft het kostenplaatje heeft de adviseur goed met ons meegedacht. Voor de gezamenlijke ruimtes moesten we een zware kwaliteit, aangezien daar met rollators wordt gereden en er veel wordt geleefd. Op de appartementen wordt minder intensief geleefd dus daar hebben we gekozen voor een iets minder zware (en dus goedkopere) kwaliteit.

Onze eigen huis staat naast de Herbergier. Ook hier hebben wij gekozen voor PVC.

De leggers hebben hun werk ook keurig gedaan. Ondanks de verre afstand waren zij hier al vroeg in de ochtend en hebben zij lange dagen gemaakt.

Wij zijn erg blij met de prachtige vloeren en dankbaar voor het prettige zaken doen. PVC is voor een zorginstelling de ideale vloer!’

 

Herbergier Blerick, Venlo

Wat kost deze vloer?

Vul nu uw gegevens in en ontvang direct een scherpe offerte.


Gratis brochure
 
610
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie