Onderhoudsvriendelijke Vloeren

Onderhoudsarme PVC vloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE VLOEREN

Een geheel onderhoudsvrije vloer bestaat niet. Want iedereen zal vroeg of laat de vloer moeten dweilen of stofzuigen. Een onderhoudsvriendelijke vloer bestaat wel, sterker nog: Wij verkopen alleen maar onderhoudsvriendelijke PVC vloeren! Deze kunststof vloeren, of vinylvloeren, zijn oersterk en duurzaam. Met zeer hygiënische eigenschappen. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en kunnen goed in vochtige ruimtes worden gelegd. Waar laminaat het op al deze punten laat afweten, overtreft een PVC vloer uw verwachtingen!

NOOIT MEER UREN SCHROBBEN EN POETSEN

De tijd dat u urenlang uw vloer moest schrobben en poetsen is voorbij. PVC vloeren hebben een krachtige beschermende toplaag, waardoor stof, vuil, etensresten en vloeibaar materiaal niet intrekken en gemakkelijk te verwijderen zijn. U hoeft alleen maar zo nu en dan de vloer te dweilen of te stofzuigen. Dweilen kan gewoon met schoon water (en indien gewenst een beetje PVC Cleaner).

ONDERHOUD VAN UW PVC VLOER

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw PVC vloer? Of heeft u vragen over de te gebruiken PVC Cleaners? Lees dan verder door op de links te klikken of neem gerust contact op met één van onze adviseurs door te bellen met 0341-252787. Wij voorzien u graag van een goed onderhoudsadvies. PVC cleaners en andere onderhoudsmiddelen zijn te koop in onze showroom.

SHOWROOM EN INSPIRATIE

Bent u overtuigd geraakt van het gemak van een PVC vloer? Laat u dan inspireren door de mooiste interieurs met PVC vloeren op onze inspiratie-pagina of vraag een gratis inspiratie magazine aan! Vloeren in het écht komen bekijken? Kom dan naar onze showroom en plan uw bezoek! U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een vers bakje koffie.

694