PVC Soorten - Natuurlijk

Een bewuste keuze!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

EEN MILIEUBEWUSTE KEUZE

Een bewuste keuze heeft vandaag de dag vele benamingen. Noem het organisch, biologisch, ecologisch of natuurlijk. We bedoelen veelal hetzelfde. De vraag naar duurzame, ‘schone’ materialen wordt steeds luider. Zo ook in de vloerenbranche. Knulst Vloeren is met deze reden op zoek gegaan naar eerlijke organische ‘PVC’ vloeren tegen een betaalbare prijs. En, goed nieuws, die hebben we gevonden!

SHOWROOM

Wilt u uitgebreid geïnformeerd worden over ons assortiment organische vloeren? Maak dan een afspraak in onze showroom en laat u vrijblijvend en deskundig informeren over uw persoonlijke bewuste keuze.

DUURZAME KURK VLOEREN

Een kurk vloer is eigenlijk een houten vloer. Maar het is meer dan dat. Het is namelijk een schitterend alternatief voor een PVC vloer. U denkt wellicht bij kurk aan de structuur van een flessenkurk, of de ouderwetse kurkvloer. Maar er is meer. Kurk heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is inmiddels verkrijgbaar in allerlei stijlvolle prints. Daarnaast is kurk een zeer duurzaam verkregen natuurlijk product dat uiterst geschikt is voor vloeren. Door de structuur van kurk is het niet alleen erg geluidsdempend maar ook nog eens isolerend en heeft het een enorme schokbestendigheid. Wicanders (van moederbedrijf Amorim) is dé producent van kurkvloeren en heeft kurk letterlijk een comeback gegeven in de vloerenwereld. Meer weten over kurk? Kom naar onze showroom of bekijk de sfeervolle interieurfoto’s op onze inspiratie-pagina.

BIOLOGISCHE / ORGANISCHE PVC VLOEREN

Knulst Vloeren heeft een bijzonder en uniek PVC merk in het assortiment genomen, speciaal voor u als milieubewuste klant! Het merk Wineo, een revolutie binnen de PVC branche! Een ‘PVC’ vloer overwegend geproduceerd van bijgroeiende grond- en natuurlijke vulstoffen. En minstens zo belangrijk: vrij van chloor, PVC, weekmakers en oplosmiddelen. Nieuwsgierig? Bekijk de sfeervolle interieurfoto’s op onze inspiratie-pagina of maak een afspraak in de showroom en laat u vrijblijvend deskundig informeren over deze bijzondere vloer!

682