Knulst Legservice

Voor een optimaal resultaat!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

KNULST LEGSERVICE

Zoekt u een nieuwe PVC vloer maar twijfelt u over zelf leggen of laten leggen? Het leggen van een PVC vloer is een uiterst nauwkeurige klus. Bij twijfel adviseren wij om gebruik te maken van onze uitgebreide leg-service. Zie hieronder wat wij voor u kunnen betekenen. Bezoek onze showroom of neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

✓ Het leggen van PVC vloerbedekkingen in allerlei variaties, samengesteld naar úw wensen.
 Het afwerken van uw PVC vloer d.m.v. plinten etc.
 Egaliseren van verschillende ondervloeren.
 Verwijderen en afvoeren van uw bestaande vloer.
 Periodiek onderhoud van de vloer.
 Aanhelingen van uw bestaande vloer bij aanbouw.

Lees waarom een PVC vloer én een legservice van Knulst een uitstekende keuze is!

EGALISEREN VAN DE ONDERVLOER

Het egaliseren en plaatsen van PVC vloerbedekkingen vereist de nodige vakmanschap. Van essentieel belang is natuurlijk een vakkundige vloerexpertise en vochtmeting alvorens een PVC vloer te plaatsen. De reeds jarenlange ervaring van onze vloerenleggers staat garant voor een optimaal resultaat en een strakke uitstraling van uw nieuwe vloer!

KNULST LEGVOORWAARDEN

Voor een optimaal resultaat hanteren we de volgende legvoorwaarden:

01. Alle ruimtes waar vloerbedekking gelegd wordt dienen leeg en bezemschoon te zijn. Eventuele oneffenheden dienen weggewerkt te worden, voordat de vloer geëgaliseerd wordt.
02. De ondergrond dient droog genoeg te zijn, bij twijfel dient er eerst een vochtmeting plaats te vinden.
03. Nieuwbouw huizen voorafgaande aan het leggen goed ventileren en verwarmen om eventuele vochtproblemen te voorkomen.
04. Is er gekozen voor overzetplinten (hoge plinten) dan is het noodzakelijk om de bouwplinten te verwijderen op de plaatsen waar de overzet plinten gemonteerd dienen te worden.
05. Heeft u eventuele vragen en/of opmerkingen over het leggen van de vloer, stelt u die dan voordat de leggers gaan beginnen om zo misverstanden te voorkomen

Bent u overtuigd geraakt van onze vakkundige legservice? Maak dan een showroomafspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een vers bakje koffie. Welkom!

699