Klanten aan het woord

Bij Knulst hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten. Daarom monitoren we (via online klanten enquêtes) de klantwaardering van Knulst op verschillende gebieden. 

Knulst is al actief sinds 1958, iedere dag zijn er dan ook duizenden mensen die genieten van hun vloer. Hieronder leest u enkele reacties van onze klanten. Bent u na het lezen van deze reacties ook nieuwsgierig geraakt naar een top kwaliteit vloer van Knulst? Bel 0341-252787 voor een gratis brochure of kom langs in onze showroom.

 


Knulst PVC Vloeren Beoordelingen

Lees reviews van klanten over Knulst. Lees alle reviews op Feedbackcompany.nl

Al klant van Knulst? Uw mening telt! Schrijf zelf een beoordeling.

 

 

Dhr. R. Fidder: "Vloer bevalt erg goed"

"Klantvriendelijk, staan gelijk voor je klaar en vragen goed door over je interieur. De vloer bevalt erg goed, hij past goed bij onze verschillende meubels, door de meerdere kleurtinten die erin zitten. Hij is licht, waardoor het in de kamer ook veel lichter 'oogt'. Ik zou de vloer zeker aanraden."

★★★★★★★
Gemiddelde waardering: 8,0 (van 0 - 10)


Mevr. H. ter Beek: "Duidelijk en flexibel"

"Professionele mensen en daarbij nog erg klantvriendelijk ook. Duidelijk en flexibel in zaken doen. Tot nu toe bevalt de vloer prima. Verder kan ik er na een maand natuurlijk nog niet veel van zeggen."

★★★★★★★★
Gemiddelde waardering: 9,0 (van 0 - 10)


Mevr. J. Foppen: "Prettig geholpen"

"Klantenservice en contact met Knulst prima. We zijn prettig geholpen en er was voldoende ruimte om mee te denken als klant."

★★★★★★★★
Gemiddelde waardering: 8,5 (van 0 - 10))


Dhr. L. Vermeulen: "Prettig in eigen omgeving"

"Contact met Knulst en klantenservice goed bevallen. Prettig om de vloeren in onze onze eigen omgeving te kunnen bekijken."

★★★★★★★
Gemiddelde waardering: 7,0 (van 0 - 10)


Dhr. G.T. Mouw: "Klantvriendelijk"

"Heel klantvriendelijk;gelijk op zoek gaan naar een vloer die bij je past. Goede vragen stellen, ook over de rest van de meubels, zodat het er ook bij past. Kopje thee/koffie. Meenemen van een staal om te kijken of het mooi bij je interieur past."

★★★★★★★★★
Gemiddelde waardering: 9,0 (van 0 - 10)


Bent u geïnteresseerd  geraakt in de vloeren van Knulst? Bekijk direct onze categorieën PVC-vloeren: Click PVC, PVC tegels, Magnetisch PVC en PVC stroken

327
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie