PVC keukenvloer is sterk en hygiënisch

Hebt u er al over nagedacht welke vloerbedekking het meest geschikt is voor gebruik in uw keuken? Graag maken wij voor u de keuze gemakkelijker. Want een PVC keukenvloer voldoet aan alles wat een veeleisende klant wenst. U hebt uw ideale vloer eigenlijk al gevonden! 

De keuze voor een PVC keukenvloer is snel gemaakt

Misschien dat de keuken in uw woning een centrale plaats inneemt; u kookt er en bereidt er het eten.  Maar de keuken is tevens de ruimte waar u dagelijks veel tijd doorbrengt, leeft en gezellig dineert met vrienden en familie. Daarom moet uw keukenvloer tegen een stootje kunnen en bovendien een lange levensduur hebben. Een kunststof vloer bezit al deze eigenschappen. Een keukenvloer van PVC is bovendien duurzaam en slijtvast, gemakkelijk te reinigen, schoon te houden en dus hygiënisch! Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren, patronen en structuren. Nadat u eenmaal de PVC vloer hebt laten leggen, zult u nooit meer iets anders willen. 

PVC planken zijn allrounders in uw keuken!

Er is niets prettiger dan zelf  te ervaren dat uw kunststof vloer geschikt is voor gebruik in de keuken. PVC vloeren bewijzen al jarenlang een stille kracht in de keuken te zijn. Mits er wordt gekozen voor de juiste ondervloer, zijn ze geluidsdempend en ook zeer geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming. De vloer werkt zelfs als warmtegeleider. Etensresten trekken niet weg in de vloer; naden en kieren worden weggewerkt. U kunt de keukenvloer zonder problemen dweilen of stofzuigen. Wat de sterkte en duurzaamheid van onze PVC vloerbedekking betreft hoeft u zich geen zorgen te maken. U ervaart dit zelf het allerbeste wanneer u de PVC planken ziet en voelt. Onze vloeren zijn bovendien altijd voorzien van een extra stevige beschermlaag. 

Waarom PVC ideaal is voor in de keuken:

PVC vloeren zijn bij uitstek geschikt voor in de keuken, enkele voordelen:

  • Vocht- en waterbestendig
  • Slijtvast: bestand tegen intensief gebruik
  • Anti-allergisch en hygiënisch
  • Eenvoudig reinigbaar

 

Advies op maat 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u extra informatie? Vraag een brochure hier aan! U kunt ook altijd bij ons terecht voor advies op maat. Breng een bezoekje aan onze fysieke winkel of bel naar 0341-25 27 87. Wij zijn u als PVC vloerspecialist graag van dienst!

311
Gratis Inspiratie Magazine 2018
  • Geheel gratis
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Nieuwe editie 2018
  • 44 pagina’s dik
  • Boordevol inspiratie en informatie