PVC vloer in de Keuken

Sterk en hygiënisch

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

DE IDEALE KEUKENVLOER

Heeft u er al over nagedacht welke vloerbedekking het meest geschikt is voor gebruik in uw keuken? Graag maken wij voor u de keuze gemakkelijker. Want een PVC keukenvloer voldoet aan alles wat een veeleisende klant wenst. U hebt uw ideale vloer eigenlijk al gevonden!

KIES EEN PVC KEUKENVLOER

Misschien dat de keuken in uw woning een centrale plaats inneemt; u kookt er en bereidt er het eten.  Maar de keuken is tevens de ruimte waar u dagelijks veel tijd doorbrengt, leeft en gezellig dineert met vrienden en familie. Daarom moet uw keukenvloer tegen een stootje kunnen en bovendien een lange levensduur hebben. Een kunststof vloer bezit al deze eigenschappen. Een keukenvloer van PVC is bovendien duurzaam en slijtvast, gemakkelijk te reinigen, schoon te houden en dus hygiënisch! Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren, patronen en structuren. Nadat u eenmaal de PVC vloer hebt laten leggen, zult u nooit meer iets anders willen.

Laat u inspireren en bekijk sfeervolle PVC keukenvloeren op onze inspiratie-pagina. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u extra informatie? Vraag een brochure aan! U kunt ook altijd bij ons terecht voor advies op maat. Breng een bezoekje aan onze fysieke winkel of bel naar 0341-252787. Wij zijn u als PVC vloerspecialist graag van dienst!

STILLE KRACHT IN UW KEUKEN

Er is niets prettiger dan zelf te ervaren dat uw kunststof PVC vloer uitermate geschikt is voor gebruik in de keuken. PVC vloeren bewijzen al jarenlang een stille kracht in de keuken te zijn. Mits er wordt gekozen voor de juiste ondervloer, zijn ze geluidsdempend en ook zeer geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming. De vloer werkt zelfs als warmtegeleider. Etensresten trekken niet weg in de vloer; naden en kieren worden weggewerkt. U kunt de keukenvloer zonder problemen dweilen of stofzuigen. Wat de sterkte en duurzaamheid van onze PVC vloerbedekking betreft hoeft u zich geen zorgen te maken. U ervaart dit zelf het allerbeste wanneer u de PVC planken ziet en voelt. Onze vloeren zijn bovendien altijd voorzien van een extra stevige beschermlaag. PVC vloeren zijn bij uitstek geschikt voor in de keuken.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

Vocht- en waterbestendig 01.
Slijtvast en bestand tegen intensief gebruik 02.
Anti-allergisch en hygiënisch 03.
Eenvoudig te reinigen 04.

687