Hygiënische Vloeren

Met een frisse uitstraling

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

Hygiënische PVC Vloeren

Een hygiënische vloer is een vloer die gemakkelijk schoon te houden is. Stof en vuil moeten niet tussen naden en kieren blijven zitten en vloeistoffen mogen nooit in de vloerbedekking trekken. De meest hygiënische vloer van dit moment is de PVC vloer. De vloer is niet alleen populair in huishoudens, maar bijvoorbeeld ook in ziekenhuizen, waar hygiëne een hoge prioriteit heeft. Dat wil wat zeggen over PVC vloeren!

EEN SCHONE VLOER VOLDOET HIERAAN:

  • Vuil mag nooit tussen naden en kieren kruipen.
  • Bacteriën en andere organismen krijgen geen kans om te overleven.
  • Vocht wordt tegengehouden door een toplaag en trekt dus niet in de PVC stroken.
  • De kunststof vloer is eenvoudig te dweilen, te stofzuigen en te reinigen.
  • De toplaag is oersterk, zodat het niet beschadigt en vuil geen kans krijgt in te lopen.

Hygiënische vloeren bekijken? Bekijk onze inspiratie-pagina, vraag een gratis inspiratie magazine aan, of bezoek onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een vers bakje koffie. Welkom!

HYGIËNE IN KEUKENS EN NATTE RUIMTES

Zelfs de meest voorzichtige mensen morsen wel eens met eten of sappen in de keuken. Vroeger trokken etensresten snel in uw laminaat of vloer. Met onze hygiënische PVC planken of tegels is het morsen geen probleem meer! Met een schoonmaakdoekje en een beetje water is het probleem al verholpen. Het klinkt zo gemakkelijk, maar zo werkt het echt. Doordat de stroken PVC tegen elkaar aanliggen en er geen tussenruimte (naden, kieren) zijn, blijft het vuil op de oppervlakte liggen. De toplaag is beschermend, waardoor vocht en vuil nooit kunnen intrekken.

EEN SCHOON TOILET EN BADKAMER

In vochtige ruimtes gedijen bacteriën goed. Een PVC vloer geeft deze micro-organismen geen kans. PVC kan erg goed tegen vocht en daarom wordt de kunststof vloer vaak in dergelijke ruimtes gelegd. Tegelijk is de vloer zeer makkelijk schoon te houden. Is een PVC vloer iets voor u? Vraag onze brochure aan of maak een afspraak met een van onze medewerkers!

715