Houtlook PVC Vloeren

Zeer realistische houtdessins met de voordelen van PVC!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

PVC met realistische houtpatronen

PVC vloeren zijn de laatste jaren behoorlijk in ontwikkeling. Waar PVC in het begin vergelijkbaar was met de uitstraling van een kwalitatieve laminaat vloer is het doorontwikkeld tot een zeer realistische vloerproduct met houtlook patronen die identiek lijken aan een échte parketvloer; maar dan met alle fijne voordelen van PVC! Van eiken planken tot visgraat met band en bies of zelfs Hongaarse punt. Vrijwel alle houtpatronen en bewerkingen worden inmiddels ook als PVC variant vervaardigd.

Houtlook vergelijken met écht hout

Bij Knulst Vloeren heeft u de mogelijkheid om een realistische houtlook PVC vloer te vergelijken met een originele houten parketvloer. Bij Knulst hebben we namelijk beide vloerentypen in ons assortiment. Onze adviseurs kunnen u van beide vloertypes de voor- en nadelen schetsen. 

Gratis Inspiratie Magazine

Heeft u ons gratis inspiratie magazine al aangevraagd? Dit magazine staat boordevol recente interieurprojecten bij onze klanten thuis. Veel van onze klanten kozen voor een houtlook PVC vloer en het is daarom zeer de moeite waard het magazine eens door te bladeren om zelf een keuze te kunnen maken uit het grote assortiment PVC vloeren van Knulst.

Showroom

In de vloerenshowroom van Knulst Vloeren treft u maar liefst 700+ verschillende PVC vloeren in het assortiment. Onze vloerenadviseurs geven u graag uitgebreid persoonlijk advies over welk type vloer het beste aansluit bij uw persoonlijke leefsituatie en interieurstijl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend advies op maat. Neem contact op met één van onze medewerkers of bel met 0341-252787 om een afspraak te maken.

874