Floorify

Rigide vinyl vloeren

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

MOOI EN MAKKELIJK

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid.

DE STERKSTE THUIS

Plezier maken is de essentie van het leven. En dat er al eens een ongelukje gebeurt, neem je er graag bij. Net daarom zijn onze Floorify rigide vinyl vloeren schok- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern. Waarom? Omdat een stoelendans leuk hoort te zijn. Omdat je als ouder geen zorgen hoeft te maken over spelende kinderen. Omdat een keukenongelukje geen ramp is.

EEN ÉCHTE STERKE PLANK

Bij traditioneel click vinyl zijn de vloerpanelen heel erg soepel. Bij opwarming door bijvoorbeeld direct zonlicht worden ze zelfs ronduit “slap” en gaan bovendien uitzetten. Daarbij missen ze de innerlijke kracht (stijfheid) om de panelen naast zich weg te duwen. Resultaat: de vloer zet uit op zijn zwakste plek en duwt de kopse kanten van de panelen omhoog.

Floorify vinyl planken zijn rigide, net zoals parket en laminaat. Bij uitzetting gaan ze zich dan ook als parket of laminaat gedragen: de afzonderlijke vloerpanelen zijn voldoende stijf om de panelen naast zich weg te duwen zodat de vloer uitzet in zijn uitzettingsvoeg. De uitzetting van de Floorify rigide vinyl vloeren is trouwens sowieso uiterst beperkt dankzij hun bijzonder goede dimensionele stabiliteit. Daarom is een uitzettingsvoeg van slechts 5 mm. rondomrond de vloer voldoende.

DE STERKSTE KLIKVERBINDING

Dankzij de unieke Floorify Rigid Core en het bijzonder robuuste kliksysteem is de klikverbinding bij Floorify rigide vinyl vloeren tot 2 keer zo sterk als die van een 8 mm. laminaat vloer en zelfs 4 keer zo sterk als bij traditioneel click vinyl. Geen risico op open voegen als de vloer krimpt bij afkoeling na een zonnige dag. Ook bij plaatselijke zware indrukking moet je niet bang zijn om de klik verbinding te breken met hoogteverschillen als gevolg. Dansfeestjes en hoge hakken stellen geen probleem voor deze vloer!

EXTREME IMPACT RESISTENT

Dankzij de hoge densiteit van de Floorify Rigid Core en de kwalitatieve Floorify Comfort ondervloer is je Floorify rigide vinyl vloer bijzonder impact resistent. In tegenstelling tot bijvoorbeeld parket laten zware, vallende voorwerpen geen sporen na. Ook langdurige indrukking van zware meubels leidt niet tot putjes in het vloer oppervlak. Dit in tegenstelling tot het traditionele click vinyl waar zware belasting leidt tot een blijvende indrukking.

EXTREEM VLEKKENRESISTENT

De innovatieve Floorify anti-vlek technologie zorgt ervoor dat vlekken niet in het oppervlak kunnen doordringen. De meeste vlekken veeg je gewoon weg met een droge doek. Lastige vlekken kan je eenvoudig verwijderen met wat aceton. Zonder dat er een spoor van achter blijft!

ALS EEN VIS IN HET WATER

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid krijg je gratis bij. Zowel voor het spatwater uit de douche als die gemorste gin-tonic.

HELEMAAL WATERVAST TOT IN DE KERN

Floorify rigide vinyl vloeren zijn 100% vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. Tot in zijn diepste kern. In tegenstelling tot producten op basis van houtvezels (parket, laminaat) kan Floorify dus niet opzwellen als het in aanraking komt met water. Geen enkel risico op opstaande randjes en vroegtijdige slijtage.

ZO COMFORTABEL DAT JE ER STIL VAN WORDT

Breng je huis tot leven met mensen en muziek, en ontdek het ultieme vloercomfort. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.

Het resultaat? Een warme vloer die altijd gezellig aanvoelt en meer dan 20 decibel opvangt. Zo geniet je op elk moment van de stilte, ook als de blokken en race-auto’s in het rond vliegen in de kinderkamer.

HEEL STIL

Je Floorify rigide vinyl vloer absorbeert het geluid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat dat door zijn hoge oppervlaktespanning een trommel effect genereert en het geluid gaat reflecteren. Geen last van vervelend tikgeluid met je Floorify vloer!

WARM

Floorify rigide vinyl vloeren nemen net als echt hout heel snel de omgevingstemperatuur aan. Daardoor voelen ze aangenaam warm aan en nodigen ze uit om met blote voeten te bewandelen. Geen last van koude voeten zoals bij keramische tegels of laminaat, als je ’s ochtends uit bed of uit de douche komt!

MEER WETEN OVER FLOORIFY?

Wilt u meer weten over Floorify? Kijk voor meer informatie op de website van Floorify of bekijk onze inspiratie pagina om uw nieuwe vloer te selecteren. Uitgekeken? U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek!

HET ASSORTIMENT

Floorify Rigide vinyl vloeren heeft een breed assortiment met actuele dessins voor iedere woonstijl. Hieronder treft u een greep uit het assortiment welke vanzelfsprekend verkrijgbaar en te bezichtigen is bij Knulst Vloeren.

Planken: Paris Tan F001, Butter Crisps F002, Whitsundays F003, Wool F004, Brunette F005, Blush F006, Croissant F007, Alpaca F008, Granola F009, Cap Blanc Nez F010, Chanterelle F011, Hazy Skies F012, Cap Gris Nez F013, Champagne F017, Cider F018, Cognac F019, Cohiba F021, Black Beauty F022, Crémant F050, Coconut F051, Husky F052, Stonehenge F053, Truffle F054, Apple Crumble F055.
Tegels: Sea Salt F014, Oyster F015, Caviar F016, Verona F023, Terrazzo F024, Hirame F300, F306 Buri, F318 Toro.

629