Wat is de beste
PVC vloer van het moment?

Gepost op 13 januari 2022 door Petra Knulst in #trendsGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Wat is de beste PVC vloer van het moment?

Je wilt graag het beste van het beste in huis halen? Je bent niet de enige. Dat is precies de reden dat je hebt gezocht naar de beste PVC vloer van het moment: je wilt kwaliteit. Bij Knulst vind je alleen PVC vloeren van de hoogste kwaliteit, met de beste afwerking.

Wat is PVC?

PVC is een soort kunststof met een aantal bijzondere eigenschappen. Dankzij die eigenschappen wordt het als materiaal gebruikt voor de meest uiteenlopende producten, van speelgoed tot leidingen en vloeren. PVC is namelijk:

  • zeer sterk; het is een materiaal dat bijna niet kapot te krijgen is.
  • makkelijk te bewerken; je kunt de vorm, structuur en kleur gemakkelijk aanpassen.
  • duurzaam; dankzij de stevigheid gaat PVC erg lang mee.
  • onderhoudsarm; je hoeft PVC amper te onderhouden om er lang van te genieten.

Geen wonder dus dat PVC ook zoveel wordt gebruikt voor vloeren. Een PVC vloer kan bovendien geluiddempend geleverd worden en is dus uitermate geschikt voor appartementen of kantoren. Daarnaast is het warmtedoorlatend. Die eigenschap is handig wanneer je vloerverwarming wilt aanbrengen.

De beste PVC vloer bestaat niet

De keuze voor PVC is dus snel gemaakt. Daarnaast wil je natuurlijk de beste PVC vloer. Wat is nu een goede PVC vloer? Dat valt niet zomaar te zeggen. De beste vloer voor jou hangt af van het soort woning, je budget, je smaak en nog veel meer. Er is dan ook geen ‘beste PVC vloer van het moment’ aan te wijzen. Wel zijn er kwaliteitsverschillen, en is de ene vloer duurzamer dan de ander. Zoek daarom simpelweg een PVC vloer van kwaliteit bij Knulst uit.

Een goede kwaliteit PVC vloer

Alle PVC vloeren bij Knulst zijn van goede kwaliteit. Wij kiezen alleen de beste merken uit voor ons assortiment. Bij Knulst vinden we namelijk dat kwaliteit beter is dan kwantiteit. Je kunt misschien een PVC vloer voor een lagere prijs vinden, maar is deze dan net zo stevig en duurzaam als de vloeren van Knulst? Op lange termijn is kiezen voor kwaliteit altijd de duurzame keuze.

Bij Knulst krijg je bovendien advies op basis van bepaalde voorkeuren in interieur, een specifieke woonsituatie of andere factoren. Wij weten alles over vloeren, en delen die kennis graag met jou.

Het kan heel lastig zijn om zelf te doorgronden welke vloeren van kwaliteit zijn. Daarom kun je het beste vertrouwen op de kunde en kennis van Knulst Vloeren. Wij bestaan al sinds 1958 en weten alles van kwaliteit vloeren.

PVC vloer en vloerverwarming

Wil je graag vloerverwarming combineren met je nieuwe vloer? Goed nieuws: elke PVC vloer is te combineren met vloerverwarming. Dit type kunststof is namelijk uitermate geschikt om warmte door te laten. Je hoeft in je keuze dus geen rekening te houden met je verwarming: je kunt het altijd combineren!

Goede PVC vloer merken

Er zijn meerdere merken om uit te kiezen als het gaat om PVC. Bij Knulst vind je alleen de beste merken en de beste vloeren.

Met name de PVC vloeren van de merken Therdex en Moduleo zijn erg in trek. Therdex en Moduleo ontwikkelen beide kwalitatief hoogstaande vloeren en bieden bovendien veel opties qua stijl en vorm. De prijs-kwaliteit is uitstekend en de uitstraling stijlvol.

Wat is een goede kwaliteit PVC vloer?

Het kan lastig zijn om zelf een goede kwaliteit PVC vloer uit te zoeken. Het aanbod is gigantisch maar niet elke vloer is van de beste kwaliteit. Juist omdat het vinden van die hoogstaande vloer zo lastig is, maken we bij Knulst Vloeren de voorselectie voor je.

Bekijk ons ruime assortiment van PVC vloeren. Er zit altijd wel een vloer tussen die past bij jouw budget, woonsituatie en natuurlijk je stijl. Benieuwd hoe de vloeren er in het echt uitzien? Bezoek onze showroom!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst PVC Vloeren - Nunspeet - www.knulst-pvcvloeren.nl.png
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

609