Visgraat PVC Vloeren

Gepost op 29 januari 2021 door Petra Knulst in #trendsGratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Terug naar overzicht

Visgraat PVC vloeren

Met een PVC vloer combineert u de uitstraling van een klassieke houten vloer met de praktische voordelen van een moderne PVC vloer. Het visgraatmotief is een populair alternatief voor een recht gelegde vloer. Daarnaast is het visgraatmotief een tijdloze klassieker die als geen andere vloer de tand des tijds weet te doorstaan. Deze vloer gaat goed samen met een breed scala aan interieurstijlen, van klassiek tot modern en van landelijk tot klassiek. Wat uw smaak ook is: Een visgraat vloer gaat er gegarandeerd goed samen mee.

Waarom kiezen voor een PVC visgraat vloer?

Een visgraat vloer is in veel verschillende materialen te verkrijgen, zoals eiken, vinyl of laminaat. Deze vloeren hebben elk zo hun eigen voordelen en eigenschappen. Maar wat zijn  de voordelen van PVC ten opzichte van andere materialen?

  • Een PVC vloer is eenvoudig te reinigen en zéér onderhoudsvriendelijk.
  • Een PVC vloer gaat uitstekend samen met vloerverwarming.
  • PVC vloeren zijn geluidsreducerend en dus geschikt voor in appartementen.
  • PVC is een kleurvaste materiaal – dus geen zorgen over eventuele verkleuring.
  • PVC is zeer slijtvast en duurzaam waardoor u minstens 30 jaar van uw vloer kunt genieten.
  • Een visgraat PVC vloer kent een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

U ziet: Een PVC vloer kent veel praktische voordelen.

Vooral het feit dat een PVC vloer eenvoudig in het onderhoud is, maakt dat dit type vloer razend populair is onder senioren. Zij beschikken vaak wel over het budget, maar zitten doorgaans niet te wachten op een vloer die veel onderhoud vergt. Aan de andere kant is een PVC vloer ook populair bij starters. Want hoewel dit soort vloer niet de goedkoopste is, kent het een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een PVC vloer is een kwalitatief hoogwaardige vloer die lang mee gaat en is dus op de lange termijn een zeer voordelige en aantrekkelijke keuze.

Wat kost een visgraat PVC vloer?

Helaas kunnen wij geen vaste prijs geven. De prijs die u voor een PVC vloer betaalt is namelijk afhankelijk van verschillende variabelen – zoals de gewenste kwaliteit, of u het wilt laten leggen of dat u dit zelf gaat doen en het vloeroppervlak. Bij Knulst Vloeren vindt u uitsluitend kwaliteitsvloeren. Om toch een indicatie te geven van het prijssegment waarin PVC vloeren zich bevinden: Houten vloeren en gietvloeren bevinden zich in een hoger segment, laminaat en vinyl in een lager segment. Wat dat betreft is een PVC vloer dus de ideale middenweg.

Meer weten over visgraat PVC vloeren?

Wilt u na het lezen van deze blog meer weten over de mogelijkheden die een visgraat PVC vloer biedt? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder in uw zoektocht naar uw droomvloer. U kunt ons telefonisch bereiken via 0341-252787 of plan direct een adviesgesprek in!

Geschreven door:

Petra Knulst - Interieurstyliste - Knulst PVC Vloeren - Nunspeet - www.knulst-pvcvloeren.nl.png
Petra Knulst Interieurstyliste

Heeft u nog vragen?

609